Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 12:40
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Też nie rozumiem tej euforii. Jak dla mnie na papierze to do Genkova sporo mu brakuje, ale jest młody i podobno utalentowany - ale co z tego skoro Stan powiedział że nie ma kwoty odtępnego.
Nie sądzę by coś takiego padło z jego ust. Wszystko wyjaśnij się w dniu ogłoszenia transferu. Moim zdaniem to Diaz jest wypożyczony bez opcji pierwokupu a Dudu sobie przegląd sportowy dopisał.
Biton wygląda naprawdę dobrze, posturą wygląda jak środkowy napastnik, a to już duży sukces. Wiemy że różnie u nas z tym było (patrz Beto). Do tego strzela bramki, w Izarelu dosyć sporo w Belgi jego statystka też wygląda OK. I nie są to gole w stylu Chmiesta gdzieś na błocie na śniegu, do pustej bo piłka się zatrzymała mu pod nogami.
Izarel to generalnie bardzo ciekawy rynek o czym pisałem bo po tym jak obejrzałem mecze ich kadry, dostrzegłem, że wielu technicznych piłkarzy tam gra i jak napisał nasz kolega znający się na tamtejsze piłce, ich rynek solidniej jedynie obserwują Belgowie. Nie jestem już zaskoczony tym, że Maor nie gra w kadrze.

Są duże przesłanki ku temu, że Biton nie zawiedzie.
Jak ktoś wyżej napisał wypożyczenie to nie najgorsze rozwiązanie z tego względu, że jak się nie sprawdzi to nie wiele tracimy a jak się sprawdzi i powiedzie się nam jeszcze w pucharach to można go szybko wykupić, zakładając że istnieje kwota odstępnego. Oczywiscie lepiej dla zawodnika i dla samego klubu kiedy ma podpisaną dłuższą umowę, wtedy zawodnik się lepiej czuję, interesy klubu są zabezpieczone itp.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.07.2011 o godz. 12:45.
Odpowiedz cytując