Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 12:23
Przykrym jest to co sie czyta na forum, swego czasu obiecalem sobie nie udzielac sie w pseudo politycznych tematach. Irytuje mnie nawolywanie do jednego skrajnego i slusznego wizerunku Polaka. Bynajmniej nie uwazam wejscia do UE za zle. Wrecz przeciwnie w naszym chorym kraju w niektorych aspektach gospodarczych byla to jedyna szansa na sukces. Niestety ostatnio dominujace postawy i poglady polityczne, prezentowane praktycznie przez wszystkie topowe partie polityczne w Polsce sa dla mnie nie do zaakceptowania. I nie ma tu znaczenia czy sa to Pisowcy czy Powcy na jedno wychodzi. Prezentuja praktycznie to samo, reprezntowani przez oszolomow. Osobiscie jestem skrajnie przeciwny religii w administracji panstwowej. Mieszaniu sie do spraw politycznych przez koscielnych, tymbardziej ogolnego zwyrodnienia politycznego uprawianego na szczycie przez trzy partie ktore nie rozumieja albo nie chca rozumiec co jest dobrem Polski. Dalej uprawiajmy spiskowe teorie, dalej dawajmy pseudo fachowcom odpowiadac za najwazniejszy resort(finansow) w panstwie. Napewno daleko dojdziemy.
Szkoda tylko ze w dzisiejszych czasach w calkowite zapomnienie przechodza jednostki pokroju Jozefa Pilsudskiego czy Romana Dmowskiego z jakze skrajnych opcji jednak ze wspolna wizja poprawy Polski.
Odpowiedz cytując