Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 12:06
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie jestem jasnowidzem ,ale Wy wierzycie w to ze w tych warunkach holendzy pozostaną w WISLE . Sprzdaż klubu jestem ZA. Chodz bardziej prawdopodobna jest sprzedaz MAŁECKIEGO MELIKSONA I TYCH CO SĄ COS JESZCZE WARCI
Hahaha.Oszczędzie ci pózniejszych rozczarowań.Melkinson i inni coś warci zawodnicy pograją jeszcze u nas Max rok i to nie ważne czy awansujemy do grupy czy nie.Jest tak, ponieważ nie jesteśmy klubem pokroju Barcelony, Chelsea, Realu czy Manchesteru- czyli klubów szczytowych w futbolowej hierarchii- ba nawet nie jesteśmy słabszymi średniakami i by funkcjonować musimy sprzedawać najlepszych graczy do silniejszych klubów.
Pozostaje Ci się przerzucić na Barcelone lub Manchester U lub City, tam rzadko kiedy bedziesz mieć te
go typu rozterki.

I nie patrz się właścicielowi do kieszeni, bo to co on robi z własnymi pieniędzmi, to tylko jego sprawa.Jeśli jesteś sympatykiem Wisły ciesz się z tego, że w przeciągu 13 lat Wisła zdobyła 8 MP i zagrała z najlepszymi drużynami na świecie.Wam to ....a dac palec to u.......ibyscie calego czlowieka , nie ręke.Cały czas wymagania, a jeśłi przychodzi co do czegoś, jakaś zrzutka, petycja, oprawa to do puszki wrzuca co 10.
Co mają powiedzieć na Legii, Kuchenkorzu, Jadze etc?Tam żyją z roku na rok marząc o mistrzostwie, tutaj - czytając niektóre komentarze, one się już przejadły, a tamci kibice np na oprawę potrafią zebrać 50 tyś w ciągu jednego meczu!!!, tutaj....- lepiej nie pisać....Ale od właściciela wymaga się OGROMNYCH nakładów.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.07.2011 o godz. 12:19.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując