Mixu napisał(a):

Ja wiem że to nie temat transferów Legii, ale wkurzają mnie strasznie Legioniści odnośnie Buzaglo. Jarają się nim jak nie wiem co, na legia.net piszą że jest wyżej ceniony w Izraelu niż Maor Melikson a koleś strzelił w lidze izraelskiej grając jako środkowy napastnik w 51 meczach 7 (słownie: siedem ! ) bramek. No wynik nie powala i na pewno nie usprawiedliwia warszawskiego samogwałtu..chyba że czegoś nie wiem?
|
I z tego powodu gul CI skacze? Zanim ten Buzaglo trafi do Legii to Jozwiak z Miklasem najpierw przetestuja trzech Kongijczykow, czterech Arabow i jednego Eskimosa. Dopiero jak te opcje nie wypala to przypomna sobie o Buzaglo ale ten juz albo dawno bedzie w innym klubie albo Macius postawi veto i powie, ze mu nie pasuje o dzidowej taktyki. Luzik. Bede w szoku jak pilkarz tej klasy trafi do Legii. Jozwiak z Miklasem beda jeszcze mieli milion okazji by s.......ic ten transfer
Zieniu1906 napisał(a):
A inaczej : Awansujemy do LM będziemy mieli wszystko , nie awansujemy nie będziemy mieli nic .
|
W tym sezonie to idziemy na zasadzie "wszystko albo nic". Przy czym wszystko to
minimum grupa LE (a jak Bozia da to i LM). Az nie chce myslec co bedzie jak sie potkniemy przedwczesnie...