Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 11:56
Mixu napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem że to nie temat transferów Legii, ale wkurzają mnie strasznie Legioniści odnośnie Buzaglo. Jarają się nim jak nie wiem co, na legia.net piszą że jest wyżej ceniony w Izraelu niż Maor Melikson a koleś strzelił w lidze izraelskiej grając jako środkowy napastnik w 51 meczach 7 (słownie: siedem ! ) bramek. No wynik nie powala i na pewno nie usprawiedliwia warszawskiego samogwałtu..chyba że czegoś nie wiem?
I z tego powodu gul CI skacze? Zanim ten Buzaglo trafi do Legii to Jozwiak z Miklasem najpierw przetestuja trzech Kongijczykow, czterech Arabow i jednego Eskimosa. Dopiero jak te opcje nie wypala to przypomna sobie o Buzaglo ale ten juz albo dawno bedzie w innym klubie albo Macius postawi veto i powie, ze mu nie pasuje o dzidowej taktyki. Luzik. Bede w szoku jak pilkarz tej klasy trafi do Legii. Jozwiak z Miklasem beda jeszcze mieli milion okazji by s.......ic ten transfer

Zieniu1906 napisał(a):
A inaczej : Awansujemy do LM będziemy mieli wszystko , nie awansujemy nie będziemy mieli nic .
W tym sezonie to idziemy na zasadzie "wszystko albo nic". Przy czym wszystko to minimum grupa LE (a jak Bozia da to i LM). Az nie chce myslec co bedzie jak sie potkniemy przedwczesnie...
Odpowiedz cytując