Arapaho napisał(a):

|
Rozmawiamy o polityce a ty kolejny raz wyskakujesz z argumentami ad persona.
|
Jakie argumenty ad persona?Przecież ten gość tak postąpił i tu nie ma niczego osobistego.To jest tak jakby w komentarzach dotyczących działalności swojej firmy wpisywał się - świetnie, rewelacyjnie a tamci(konkurencja) to złodzieje i przekręty.
Ja wiem, gość z Twojej bajki politycznej ale to chyba chodzi o coś więcej?
Podałem jakieś dane?zaatakowałem rodem z faktu?'Tu macie zdjęcia jak lizał się z kochanką'?
Napisałem tylko to co było ogólnodostępne...Przykro mi że koleś robiący z siebie wielkiego niezależnego obserwatora sceny, okazał się być gościem który musi mówić to co partia bo do niej należy a oprócz tego jechać po osobie publicznej robiącej w cholerę dla Wisły, tylko dlatego że tak musi robić partyjny wyrobnik.
Nie miej pretensji do mnie tylko zagadaj na priv z wiślakiem68 - czemu przez lata grał komentatora, będąc partyjniakiem i co ważniejsze, czemu dowalał Olszówce - jedynemu radnemu któremu chodziło by stadion został wybudowany w terminie i wyglądał jak stadion a nie jak jakaś dziwna konstrukcja na którą ktoś puścił pawia
Dziś Olszówki nie ma a mamy wiślaka68 - rewelacja
ps przepraszam (byłego już niestety) radnego że po nazwisku i że w ogóle używam jego nazwiska ale piszę tylko to co wiem i co było w 100% jawne.Żadnych haków, prywatnych wiadomości(których miałem dokładnie 0) itp
Wszystko było tu, do wglądu pewnie nie będzie bo pokasowano ale jak będzie trzeba dla tych co nie pamiętają, to postaram się udowodnić jak koleś próbował kopać dołeczki przed naszym radnym, gdzie wtedy nikt nie wiedział że to koleś z Pisu.