bonawentura napisał(a):

|
Prawda jest taka, że my II i III rundę z takim składem powinniśmy z palcem w nosie przejść. Oczywiście jak przyjdzie jeszcze ten Diaz i Biton. Gorzej będzie jak trafimy w IV rundzie np. na Glasgow Rangers, wówczas może nie być tak miło. Myślę jednak że tej drużynie już niewiele brakuje - jak dla mnie nie ma dalej środkowego pomocnika do gry obok Meliksona - to jest główna bolączka Wisły - brakuje zawodnika szybkiego, silnego, ale jednocześnie dość zwrotnego i myślącego. Szkoda, że podczas tego okienka takiego transferu nie ma, a przydałby się Wiśle bardzo.
|
Zawrze mówiłem że naszym drużyną przed eliminacjami pucharowymi nie brakuje wcale transferów )które na eliminacje robią tylko zamęt w składzie), ale stabilizacji dobrego porzygotowania i formy.
Dlatego największą różnicę zrobią nie transfery ale mam nadzieję dobrze przepracowany okres przygotowawczy i bardzo krótka przerwa wakacyjna.
W footballu 50% gry to przygotowanie fizyczne psychika i zgranie - 20 % to szczęście i tylko 30% to umiejętności
Transfery się przydadzą ale wzmocnieniami to mogą dopiero być na fazę grupową - eliminacje musimy przejść tym co mamy teraz ( z niewielką pomocą nowych)