krzykacz napisał(a):

|
Przyłączając się do dyskusji muszę przyznać, że strasznie mnie burzy kiedy ktoś próbuje kreować PiS na skrajnie antykomunistyczną partię.Drozd wg.Ciebie nie ma i nie było komunistów w PiS i w środowisku PiS?[...] Jasne, że nie można PiSowi odmówić pewnych działań w kierunku rozbicia okrągłostołowych układów ale trudno traktować tę partię jako bastion radykalnego antykomunizmu.[...]
|
Ja nie kreuję PiS na partię skrajnie antykomunistyczną, tylko na partię uczciwą w tych sprawach. Czyli dążącą do wyplenienia komunistycnych układów, które do dziś blokują Polsce rozwój. Patrz Roman Kluska i jego historia. Tak jest z każdym który chce coś osiągnąć bez odpalania działki. Moim zdaniem to też była przyczyna problemów Olewnika. PiS chce tą sytuację zmienić dlatego "jest niebezpieczny". A że macki sięgają wszędzie, ten burdel trwał u nas 50 lat i wychował dwa pokolenia, to z każdej strony Jarka oczerniają ośmieszają i oskarżają. Piszesz że Kryże był doradcą Ziobry, mam Ci przypomnieć kto jest doradcą Komorowskiego?

Jak to jest możliwe ze mamy najdrożsy gaz w Europie jeżeli przez nasze terytorium idzie tranzyt? Kto się dał wydymać i za ile? Dlaczego to jest tajemnica? Pokaż mi partię poza PiS która daje nadzieję że nie damy się wydymać kolejnym razem. Jak to możliwe że wizytę Prezydenta w 70 rocznicę zbrodni katyńskiej z nadania MSZ przygotowywał agent SB? To nie wymysły tylko rzeczywistość. PO PSL SLD to ta sama bajka, czerwona jak dupa pawiana. Mnie nie wierzysz to sobie wklep w google "Nocna Zmiana", zakoduj ze to film dokumentalny i po godzinie wszystko się wyjaśni.