Wyświetl pojedynczy post
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2011, 16:49
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Aż tak to nie. Chyba że sobie pomyślę że jeszcze przez cztery lata będzie ruinował moją ojczyznę. A przez to przyszłe pokolenia Polaków zamiast o sobie decydować, będą musiały spełniać wymogi tych od których przez ostatnie cztery lata cudak pożyczył 300 000 000 000 pln. Ty masz to rozumiem w dupie, czy za 50 lat będą nas nazywać frajerami tysiąclecia. Ja nie mam.
Nie mam tego w dupie i z chęcią wybrałbym się na aneksję obwodu kaliningradzkiego, ale należy się jakiś obiektywizm.
Najwięcej w h... wali tzw. grupa Bilderberg i Banki, które na spółke z MFW i FED w Stanach kierują cyklami koniunkturalnymi - nie waham się tego napisać.

Najlepiej na tej całej Greenpan'owsko-Friedmanowskiej teorii ekonomii wyszli Grecy...gdyby przez przypadek Żydzi z MFW się nie połapali to dalej mogli ciąć w klipy z UE bo ta banda tępaków nawet nie wie ile kasy idzie w gwizdek w ramach tzw "projektów".

Co do naszego frajerstwa. Jacy my jesteśmy odkrywcy? Ile mamy patentów Robią u nas drugie "halo Bombaj centrum rozliczeniowe" bo informatycy są tani" i studenci mówią obcymi językami i nie chcą kasy za tzw staż. Widze co się dzieje w IBM w Krakowie, gdzie chodzi cała masa stutenciaków za marny grosz robią nawet w haupach na VPN.
Jest dla nas drogo bo się godzimy pracować za bezcen!!! Jakby jeden z drugim sklepikarz nie mógł studentki złapać i sam za ladą stanął to od razu by się optyka pozmieniała.

Ludzie po studiach mniej niż 5 nie powinni brać, tylko się boją bo im się opowiada, że 100 jest na ich miejsce a to się już kończy, bo ten rocznik co teraz był na maturze to jak przyjdzie do pracy to dopiero będą jaja - oni będą chcieli 5/mc a huja wiedzą.
I dlatego jesteśmy frajerami, bo ludzie są tępi. To że nas inne narody ruchają to tylko skutek a nie przyczyna.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"