Kocur napisał(a):

I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej.
Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika.
Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany.
A potem wróć na forum - albo nie wracaj
|
Ja pier.. załamać się można czytając takie posty.
Jaką wartość? Wrócę do początku i Ci wytłumaczę to może zrozumiesz jakimś cudem. Nie można przekreślać zawodnika tylko dlatego, że robi dużo szumu wokół walki bo niejeden już robił szum i wygrywał a często też właśnie dlatego wygrywał, że zrobił szum. Haye podpuszcza Władimira i to skutecznie bo ten już dał się ponieść nerwom wdając się w awanturę na konferencji prasowej i zszedł do poziomu Haye'a rysując tę 50-tkę na dłoni. Nie jest już taki spokojny, siedzi w nim złość a to może być szansa Anglika. Pisałem o poziomie sportowym i wartości zawodnika? Nie, nie pisałem - więc nie doczytuj sobie tego co chcesz doczytać.
W przeciwieństwie do Ciebie to ja o walkach Haye'a nie czytam jak wygrywał i jak był punktowany ale je po prostu oglądam i dobrze wiem jak się prezentował choć z tego co widzę, konsekwentnie nie ma to nic wspólnego z tematem medialnego szumu, który poruszamy.
A jak brak Ci argumentów to bardzo mi już przykro z tego powodu.