Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2011, 19:28
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nie działa - W Argentynie i w Brazylii natomiast działa magiczne słowo 'Europa'.Mimo mocnych lig, jest duże ciśnienie by się z tych krajów wyrwać bo nie żyje się tam zbyt bezpiecznie.Marcelo , grał w Santosie(i to grał) a jak pojawiła się oferta na wyjazd do Europy(to że to Polska to ma małe znaczenie) ,to z niej skorzystał.

A dla takiego Nuneza to jak prezent na gwiazdkę , gnił tam w zasadzie, bo żadnej kariery wielkiej dotychczas nie zrobił, do tego delikatnie mówiąc , kibice za nim nie przepadali - dostał telefon - -Europa , zarobki takie i takie, możliwość gry w LM - ...Polska, czekajcie , sprawdzę gdzie to jest.....aaa blisko Niemiec , za 15 minut będę na lotnisku

ps. dla mnie to o tyle dziwny transfer że Stan ponoć miał obserwować potencjalnych kandydatów, a jakoś nie wierzę że latał do Argentyny, Lameya to w ogóle nie było gdzie oglądać, chyba jak na rezerwy przyjechał.Diaz też nie mógł być obserwowany bo po co, zresztą nie grał przez większą część czasu - a że wiemy co Diaz potrafi - my wiemy ale nie zdziwił bym się gdyby Stan i Maaskant spodziewali się trochę innego piłkarza niż przyjdzie im zobaczyć
Jak rozumiem spędziłeś pół życia w Ameryce Południowej i świetnie czaisz jak działa na nich magiczne słowo: "Europa". Ja niestetety takiej wiedzy nie mam ale odeślę Cię (podobnie jak kolegę Pandemonium) do bardzo mądrego posta numer 50037. Kolega Misha sprawia wrażenie osoby znacznie mocniej siedzącej w temacie niż Ty (z całym szacunkiem ).
Odpowiedz cytując