Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 21:52
HEDu napisał(a):Wyświetl post
a ja podejrzewam, że nawet jeśli mielibysmy 23 pilkarzy wypozyczonych to plakalibysmy tylko za Meliksonem i moze Pareiką. Wszystkich innych da sie zastapic kolejnymi wypozyczonymi. Dlatego tez wypozyczenia nic nie daja i sa do niczego.
Osobiście prędzej płakałabym za Małym i Czarkiem niż Melexem. Takie przesadne podniecenie Izraelczykiem jest zauważalne (nie tylko wsrod kibicow Wisły, ale np. u "fachowców").

Hernani to nie jest dobry pomysł na dzień dzisiejszy. Z Korony to nie bardzo jest kogo podbierać... Co najwyżej to, przy braku lepszych alternatyw, mimo wszystko, widziałabym u nas "Wtorka".

Kosowski, hmm... Ja jestem raczej za zatrudnianiem młodych itd, ale myślę, że Kosa przydałby się na pewno, a do tego mógłby korzystnie też wpłynąć na szatnie (choć ta wydaje się być naprawdę dobra). Jeśli by się przerzucił na kupowanie tańszych pampersów (czy tam wacików, czy czegokolwiek), to why not?

EDIT:
1. "no człowieku!" zastanów się najpierw co i do kogo piszesz. Widziałam twoje posty nie raz i nie raz jedyne co można przy nich zrobić to "face palm".
2. Nigdzie, ale to NIGDZIE nie napisałam, że Małecki czy Wilk jest lepszy od Meliksona. No proszę, pokażcie mi gdzie tak napisałam, czekam (bo czytając wasz posty, to musiałam jednak gdzieś skrobnąć coś takiego...)
Generalnie o ile Małego i Melexa da się porównać, bo grają na podobnych pozycjach itd, o tyle Czarka już nie sposób porównywać z Izraelczykiem- bo chyba tylko piłkarski analfabeta będzie porównywał gości z całkiem różnych pozycji na boisku.

3. JrQ- mam nadzieję, iż tylko informujesz nijakiego hedu o mojej płci i nie ma w tym żadnego przekąsu ;>
Powód: editas
Ostatnio edytowane przez masterlag : 01.07.2011 o godz. 19:09.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując