Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 21:51
mój osobisty apelik do modów..mianowicie proszę prześledzić temat "Polskie kluby w europejskich.." i co się rzuca w oczy? Radość, ulga, zadowolenie, że POLSKA drużyna wygrała w pucharze.
Jeśli za rok amika będzie grała i ja sobie napiszę, że "cieszy zwycięstwo poznaniaków", to nie życzę sobie bana od orła czy flamengisty, z dopiskiem, że "to forum Wisły, a nie polskiej ligi i nie można się tu cieszyć ze zwycięstwa innych drużyn".
Mam rację czy nie? Albo utrzymujecie żałosny, infantylny argument, że to nie forum polskiej ligi tylko Wisły, albo idziecie krok do przodu i pozwalacie na forum docenić wysiłek każdej polskiej drużyny w Europie .

Dobre wyniki polskich ekip w pucharach przekłądają się na siłę Wisły. Mówił o tym bodajże Maaskant czy Stachu, że na zachodzie kojarzą dobre występy amiki, co ułatwia negocjację z zawodnikami. Jeszcze kilka takich sukcesów polskich drużyn jak Kuchenkorz rok temu to powoli będziemy ściągać coraz głośniejsze nazwiska jak np Ljuboja.
Jeśli będziemy wtapiać z Azerami i Estończykami, to...
..ach, perły przed wieprze, grochem o ściane.

Rav, prosił bym cię, żebyś się wypowiedział w którą stronę chcesz ciągnąć to forum? Wolfy nie jest już modem, orzeł także, czyli jakby idzie ku lepszemu. Dać większą "włądzę" Kominkowi, Framatowi, niech się częściej udzielają a nie będzie źle. Jest shoutbox także in plus.
Ale co z tym kibicowaniem polskim ekipom w pucharach? Co będzie jak będzie grałą Legia? Zastanawiałeś się nad tym? Znowu wszystko będzie zależało od widzimisie flamengisty?
To jest tak żałosne, ze aż śmieszne. Co to jest Jaga? Jakaś nasza zgoda? Klub specjalnej troski? Nie lubię Jagi tak samo jak Amiki czy Legii, ale mam świadomość, że w Europie ciągniemy ten sam wózek o nazwie polska liga. To ten sam produkt, ta sama marka.
Albo w tą albo w tą..
Rav daj odp..
Odpowiedz cytując