Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 21:45
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nie przejmuj się, zawsze się możesz wykazać trzymając namiot, tylko dla czego Ciebie tam nie ma
To też ciekawa sprawa - podstawowy zarzut do 'internetowców' jesteście cipy tylko mądrzy w sieci.
A tu tysiące ludzi w necie, bredzących jak towarzysz Macierewicz
Chodz raz napisał byś coś merytorycznie, jakiś konkret- ale widze że masz z tym wielki problem. Macierewicz może wg.ciebie bredzi ale "eksperci" w rządowych TV nie są w stanie dać żadnej kontrodpowiedzi poza stałymi " raport motywowany politycznie", "gra na skłócenie narodu", Macierwicz jest psychiczny" i kilku innych newsów dnia których chyba się ucza co rano wszyscy bo aż trudno uwierzyć że 10 facetów moze klepać cały czas kilka tych samych idotycznych zresztą zdań

a do trzymania namiotu 5 ludzi nawet ciężko znaleźć a przeciwko ruskim i tuskowym mordercom, raz na ruski rok, zademonstruje garstka - to jak to jest z tym wszystkim?
co ty z tym namiotem, na ile znam sie na konstrukcjach namiotów nie trzeba ich trzymać ale coż co kraj to obyczaj.p.s.jest taka garstka że na rynku w Lublinie ratusz poczatkowo nie wydał zgody na namiot a potem łaskawie zgodzil sie na 7 dni - działając na swoja szkodę gdyz wniosek był na 30 dni (nie chca kasy -bogacze,haha).Dziwnym trafem że w mniej więcej tym samym czasie radio Lublin dostało zakaz przyjmowania płatnych ogłoszeń od solidarnych 2010. No tak Donkowi wolno wszytsko jakby tak Jarek zabronil jakiemus Biedroniowi albo Palikotowi reklam to był Michinik z Wałęsą (czy Geremkiem) latali po całym świecie z orędziami o zagrożeniu demokracji

No przykro mi kolego ale dla niektórych to za dużo firmować totalną abstrakcję , nawet niektórzy z Pisu nie wiedzą jak taki kosmos ugryźć
Czytałes biala ksiegę czy slyszales tylko skrót od Pochanke?
Jak mi odpowiesz to moze pogadamy merytorycznie choć spodziewam się że znikniesz z tego tematu albo odpowiesz to co zwykle czyli ojtam ojtam

Swoją drogą w końcu GP zrozumiała co to jest wykorzystać chwilę i nastrój.To zawsze była przewaga tzw liberalnych mediów że potrafili wydoić grosz z naiwniaków a tu takie zaskoczenie - oni też to potrafią
Sory za oftop ale to Arapaho skłonił mnie to tej jakże żenującej refleksji, swoim wywodem, pasującym tak jak i mój - do tego tematu;)
No i dlatego przeniosłem go tu
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej