Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 14:29
Cytat:
Kim ty jestes zeby mowic, kto jest prawdziwym kibicem? Pytam, kim? Dla mnie jestes szczylem(jesli w nicku masz rocznik, to przy mnie jestes dzidzia), ktory nie ma pojecia o zyciu
Problem wlasnie w tym, ze w internecie (sam tez sie bije w piers) to kazdy kozak i latwo jednemu pojechac od dzieciaka, drugiemu, ze dupa z niego a nie kibic. Wiadomo jeden jest bardziej fanatyczny, drugi jest mlodszy od Ciebie i raczej sie to nie zmieni nigdy wiec takie mowienie, ze ktos jest dzieciak a ja jestem starszy i madrzejszy tez jest smieszne. Monopolu na prawde nie ma ani fanatyk ani ten kto jest starszy bo gdyby ten kto jest starszy byl najmadrzejszy i najfajniejszy to bysmy pewnie dzis mieli prezydenta i premiera ktorzy maja lacznie ponad 200 lat. A chyba nie mamy?

Musimy sie jakos dogadac nawte tutaj w internecie, no chyba, ze nam na tym nie zalezy i chcemy sie ponapinac.
Piszesz, ze stadiony sa zamykane slusznie, na jakiej podstawie? Stadion we Wrocławiu niebezpieczny bo ktos odpalil race poza stadionem czy zatrzymal tramwaj? Stadion w Warszawie i Poznaniu niebezpieczny bo w Bydgoszczy kibice dymili?
Troche dobrej woli i pomyslunku a nie byloby takich glupich tekstow. Przeciez to sie kupy nie trzyma, te decyzje wojewodow. No bo co jednego tygodnia stadion w Warszawie byl niebezpieczny a co sie zmienilo po tygodniu, ze byl dopuszczony do rozgrywek? Chyba, ze to jest pokuta, ktora trwa 1 kolejke. Odpaliles race na osiedlu, zatrzymales tramwaj to masz pokute Slazaku, jeden mecz z zamknietym stadionem - czy to jest sensowne.
rozumiem, ze niekotrzy sa za PiSem, niektorzy za PO ale nie mozna za wszelka cene bronic tych partii. One popelniaja mase bledow i smieszne jest to jak sie broni np tej decyzji o zamykaniu stadionow, przeciez ta cala sytuacja to jest nonsens no ale widac niektorzy zamiast umierac za kraj to woleliby umrzec za PO i PiS.

troche w to wplotlem polityki ale teraz akurat ta polityka wpieprzyla sie butami w nasze srodowisko wiec ciezko mowiac o kibicach nie wspomniec o polityce. A wydaje mi sie ze Ci co bronia decyzji rzadu sa po prostu elektoratem PO i jedynie to karze im za wszelka cene usprawiedliwiac kazde (nawet najbardziej niedorzeczne i najglupsze) decyzje rzadzacych

Cytat:
gdzie Ty żyjesz ?

Jakby był bojkot u nas , to ile osób by zrezygnowała z chodzenia na mecze, w imię walki z rządem ?

Stary ! Kolega napisałem wyżej 2 tysiące - u nas by było tyle samo ! Max 3 !!

Przypomnij sobie akcję " WALKA O STADION WISŁY " - ile osób przyszło ? ......no właśnie...
Ok ale to tylko zle swiadczy o naszej swiadomosci, o swiadomosci obecnego kibica Wisły Kraków. I w takim razie co dalej? Jak bedzie protest to mamy sie nie podporzadkowac? Nie sprobowac walczyc? A moze jednak sie uda i wiecej osob by zrezygnowalo z chodzenia na mecze (byl kiedys taki sezon na Hutniku gdzie sie 6 tys ludiz nie moglo zebrac... a przeciez teraz po 15-20 tys na mecze chodzi. A moze te 6 tys nie moglo sie zebrac bo atmosfera byla nieporownywalna z ta co na R22. Bo poziom sportowy chyba byl porownywalny?)
Mamy zostac lamistrajkami w imie czego? W imie bojazni o to ze nie uda nam sie zawalczyc? Czasami warto nawet byc w tej mniejszosci, ktora sie zbuntuje, zeby za kilka lat powiedziec swojemu synowi lub spojrzec w lustro z duma pamietajac ze w 2011 roku nie bylem popychadlem, ze chociazby probowalem walczyc. Czasami sie wojne przegrywa, gorzej jak sie wcale do niej nie przystapi bo wtedy na starcie jest sie przegranym
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.06.2011 o godz. 14:36.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując