Wyświetl pojedynczy post
Krakow-Berlin
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 13:50
Panowie, co to za poziom dyskusji? Bawimy sie tutaj w PiS-PO?

Ja tez wole BG na koszulkach jak logo SSA. Jak robilem z rodzicami wakacje w Polsce to 1992 z Ojciem pierwszy raz bylem na R22, jak jeszcze Voigt byl wlascicielem. Niestety, jak wiemy, dzisisiaj juz nie! Ale co to byly wtedy za czasy, jakie druzyny wtedy na polskich boiskach biegali? Pamietace? Tygodnik Milliarder Pniewy, potem Amica Wronki, Polonia Hoop Warszawa, Korona Kolporter Kielce albo dzisiaj PGE GKS Belchatow. Kurcze, co to? Jestem Kibicem druzyny albo firmy? Dlatego mozemy byc zadowolonie, ze Cupial nie zmienil sekcje pilkarska na Wisla Telefonika Krakow. Moim zdaniem, tez jak sie to tradycjonalystom sie bedzie podobac, jest logo SSA mniejsze zlo! Ale jak przyznam mam nadzieje, ze BG wroci.

I tez jak Agdimir bzdury pisze, po przy BG o komunizmie mysli (Sorry Agdamir, czerwona gwiazda jest symbolem komunizmu a nie biala), to trocha wiecej szacunku dla siebie! Tez w dyskusjach! Wszyscy jestesmy kibicami Wisly Krakow i dlatego tez mam szacunek dla wszystkich kibicow Wisly, wszystko jedno czy jest "Ultrasem" albo "Piknikem".

Pozdro z Berlina!
Odpowiedz cytując