Cytat:
Sorry pomyliłem grupę ludzi do rozmowy - nie wiem czemu myślałem że można tu kulturalnie i rozsądnie pogadać o problemie Białej Gwiazdy na koszulkach, ale cóż byłem naiwny argumentując do ludzi którzy nie czytają twoich argumentów i nie zastanawiaja sie nad sensem twoich wypowiedzi, tylko ślepo atakują wszystko co nie pasuje do ich koncepcji.
W angielskim jest wyrażenie self-righteous, fajnie że czujecie się lepsi zpłycając waszą "wierność" i "oddnie tradycji" to pustych frazesów i idolizowania sumboli.
Wybaczcie że byłem an tyle głupi żeby wszcząc taka dyskusję tutaj. Nie ma sensu - dlatego już nie będę jej kontynuował.
Dla wyjaśnienia na koniec dodam że moment w którym moje sympatyzowanie z Wisłą dojrzało do bycia kibicem tak na poważnie zaczął się w czasach pamiętnego sezonu z 8 miejscem w Lidze. To dla tych podważających moją wierność czy nazywających mnie kibicem sukcesu.
Mimo wszystko pozdrawiam zacietrzewionych moralistów
Bez odbioru
|
Winny się tłumaczy, Chciałeś błysnąć nie udało się, więc się dalej nie kompromituj...
@ Edit = Rok starszy jesteś ode mnie a sadzisz się jak byś był aktywnym Kibicem od 30 lat, gdzie byłeś jak Wisła grała w 2 lidze, jak na stadionie nie było krzesełek tylko betonowe stopnie i kupa żwiru, a po strzelonym golu zbiegało się na dół trybuny i trzęsło ogrodzeniem
Są ciekawe koszulki polo w Fanatyku coś na wzór tych wydanych przez umbro na 100-lecie, Czerwona koszulka, biały kołnierzyk, Biała Gwiazda na sercu a nad nią złota.
Ave Wisła