Wyświetl pojedynczy post
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 11:14
Stary mam czterdziesci pare latek i cos tam troche w swoim zyciu przeszedlem i widzialem,ja Cię rozumiem ze teraz mamy demokracje ,ze mozemy i wolno nam wiecej i porownywanie z tamtym okresem nie jest do konca w porzadku,ale uwaza ze stadion ,ligowy mecz piłkarski to chyba nie miejsce na wyrazanie uczuc patriotycznych no chyba ze jestes na meczu reprezentacji to co innego,przychodzisz dopingowac swój team ,swój ukochany klub i raczej tego sie trzymajmy a nie mieszajmy obchodzenia rocznic do tego.Czy czuje sie Polakiem?tak oczywiscie w kazdym miejscu w europie i na swiecie , nie wstydze sie tego,chociaż z tego tytułu ze duzo przebywałem za granicą(praca w Austrii,Niemczech,Irlandia)i troche tez jezdziłem po europie ,pare razy doswiadczylem przykrych incydentów zwiazanych z tym faktem.Patriota hm.. to uczucie pomału zabijają we mnie kolejne rzady które robią wszystko zeby zyło sie nam gorzej i zniechęcają nas swoimi dziłaniami do tego.Co do formy czy bluzgi czy kulturalny doping krytukujacy wladze -dla mnie kazda forma dobra byle przyniosla skutek, Ja sie dołącze na pewno a i bede namawiał innych.wiadomo trzeba cos z tym zrobic bo tego tak nie mozna zostawic. A tak na marginesie nie wiem w jakim jestes wieku ale rozumiem was mlodych burzacych sie poniewaz sam mam syna 20letniego zapalonego fana Wisły i dyskutujemy na te tematy dosyc czesto takze troche tym mlodym chlopakom wspolczuje ,tym ktorzy robia oprawy i inne tego typu akcje bo wiem ze to jest ich zywioj i ich styl zycia.I jeszcze wrzucałem juz to wczesniej ale zrobie to jeszcze raz wywiad z socjologiem dr. D. Antonowiczem dosyć ciekawyhttp://stadiony.net/aktualnosci/2011/06/bezpieczenstwo_likwidujmy_przyczyny_a_nie_wylaczni e_skutki
Odpowiedz cytując