Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 10:37
Ja do powrotu Juniora jestem nastawiony pozytywnie , może nie był jakimś wirtuozem ale był przede wszystkim solidnym i bardzo pożytecznym piłkarzem . Jako konkurencja dla Dragana będzie idealny i wcale nie jest przesądzone że to właśnie Paljić wyjdzie z tego pojedynku obronną ręką . Junior ma potencjał by grać na lewej obronie naprawdę dobrze i czasami to pokazywał ale musi być cały czas skoncentrowany ponieważ czasami zdarzały mu się takie momenty rozkojarzenia gdzie delikatnie mówiąc gubił się, jednak lepszy Diaz niż nikt a widocznie na lepszego lewego obrońcę nas nie stać albo Ci zawodnicy nie chcą grać w Polsce ewentualnie nie chcą się śpieszyć z wyborem klubu ponieważ okienko nawet jeszcze się nie rozpoczęło i to też z pewnością utrudnia nam negocjacje z potencjalnymi nowymi piłkarzami . Co do zdrowia Juniora to ja jestem o to spokojny , po tej kontuzji nie ma już śladu a dobre zdrowie zawsze było jednym z atutów tego piłkarza , zawsze mógł grać co 3 dni i nie sprawiało mu to większych kłopotów , przeciwnicy zawsze go sponiewierali na boisku ale jakoś grał dalej i nie pamiętam czy kiedyś w barwach Wisły został zmieniony z powodu kontuzji a ten cięższy uraz z tamtego sezonu to po prostu pech i właśnie przez tamtą kontuzję Diazowi nie za bardzo wyszło w Belgii a przypomnę że do momentu tej kontuzji był podstawowym piłkarzem tamtego zespołu i radził sobie nieźle zarówno w lidze jak i europejskich pucharach .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 30.06.2011 o godz. 10:48.
Odpowiedz cytując