Angmir napisał(a):

Heh, uwierz lub nie - wiem co to wierność - po prostu moja wierność nie koniecznie obejmuje wszytko to co "twoja" wierność.
I masz rację starego Herbu nie pamiętam - ba jak zmienia nowy to też płakał nie będę o ile ten następny nie będzie uwłaczający klubowi któremu jestem wierny.
Fanatykiem nie jestem - ale chyba nie każdy być musi, a to forum jest dla tych co nimi są i dla tych którzy z Wisłą mają jedynie związek Hobbystyczny. Podejrzewam że i dla mnie mniej lub bardziej wiernego kibica - posjonata piłki miejsce się znajdzie.
|
Więc drogi pasjonacie piłki - bardzo Cię o to proszę - skoro w dupie masz jaki symbol będzie na koszulkach Wisły (bo nie o herb nam chodzi, ale to dla Ciebie widzę bez różnicy) - nie zabieraj głosu w sprawie, która jest dla Ciebie obojętna a dla wielu ludzi bardzo ważna.
Tacy "pasjonaci" jak Ty znikną z Reymonta przy pierwszym poważnym potknięciu się Wisły. Ludzie pamiętający spadki i awanse zostaną bo Wisła to dla nich coś więcej niż dobra piłka.
Zamiast się tu kompromitować w oczach kibiców z całej Polski (kibiców, nie "kibiców") poczytajcie trochę książek o historii naszego klubu, może wtedy zrozumiecie co to jest tradycja, wierność i inne pojęcia o których jak widzę nie macie pojęcia. Może po przestudiowaniu kilku książek zakochacie się w Białej Gwieździe jak wielu z nas.