Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 22:15
Gordian napisał(a):Wyświetl post
PS: Orientuje się ktoś czemu kontrakty z Nunezem i Jovanovićem nie zostały jeszcze podpisane?
Podpisza jak woca z Holandii. Wtedy tez ich pewnie oficjalnie zaprezentuja.

Jesli chodzi o Diaza to mam mieszane uczucia. Z jego gry glownie co zapamietalem to chaos i wysokie mahcanie... nogami Taki styl, ze prowokowal sedziego do pokazywania kartek. Na lewej obronie byl beznadziejny a pewnie na ta pozycje przychodzi. Na DP byl niezly ale tez bez podniety. Licze na to, ze RM zrobi z niego pilkarza a nie karateke.

Ogolnie jak tak patrze na niektorych opinie to mam wrazenie, ze niektorzy oczekiwali od tego letniego okienka zbyt duzo majac w pamiecie udane transfery zimowe. Mysleli, ze bedzie ejszcze lepiej niz w zimie. Coz, na pewno nie wszystkie transfery w tym okienku sa takie jak Stan sobie by zyczyl bo jestem przekonany, ze gdyby tak bylo to Lamey i Diaz by do nas nie trafili. Wszystko jak zwykle rozbija sie pewnie o kase ktorej zbyt wiele nie ma i Stan robi co moze by ten zespol wzmocnic na tyle na ile srodki pozwalaja.
Troche szkoda, bo przy takim dyrektorze sportowym to majac np. 3-4 mln euro na transfery to mozna zdzialac cuda. Ale i tak nie jest zle i jak narazie oceniam to okienko pozytywnie. Boisko jednak i tak wszystko zweryfikuje.
Odpowiedz cytując