Wyświetl pojedynczy post
krzykacz
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 20:45
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Widze ze moj post zostal skasowany, bo nie mysle jak wiekszosc tutaj. Ja powtórze jedno: nie kupujcie tego filmu. Kupując Gazete Polską wspomagacie prase pro-Pisowską. Narzekacie na Wybiórczą... a ona jest taka sama jak G. Polska! Tylko inna strona sejmu!
Podstawowa różnicą między Wybiórczą, a Gazetą Polską jest taka, że w wyborczej piszą o kibicach ludzie, którzy nie mają o tym środowisku pojęcia, a w Gazecie Polskiej pisze Lisiewicz, który jest aktywnym kibicem Lecha od wielu lat. Poza tym Kaczyński nie jest zbrodniarzem, żeby wstyd było wydać na "jego" organ prasowy 7 zł , natomiast dla człowieka, który pił ze zbrodniarzem Kiszczakiem wódkę i mówił "odpieprz się od generała"- ani ....a grosza.Wiem, że to nie jest temat polityczny ale zastanawiam się gdzie są teraz ci wszyscy "Wiślacy" z list PO, których mieliśmy wybierać do samorządu, gdzie jest Fedorowicz, bo jeżeli są naprawdę kibicami, to powinni już dawno wystąpić z" jedynie słusznej partii" bo pozostając w niej legitymizują walkę ze środowiskiem kibicowskim. Co do samej sytuacji na stadionach to nie uśmiecha mi się stać w ocenzurowanym młynie z panem sierżantem kilka metrów obok, szczerze mówiąc czarno to wszystko widzę. Paradoksem związanym z "kibicowaniem na polskich stadionach" jest to, że tak domagaliśmy się nowych stadionów, a teraz w rękach nieodpowiednich ludzi mogą okazać się one narzędziem do niszczenia kibiców. Pamiętam na ostatnim wyjeździe w Bytomiu jak się niektórzy śmiali, że stadion jak za Gierka, tylko,że na tym stadionie jeśli wybuchnie jakaś awantura czy spięcie to taki Bytomianin ma dużo większe szanse na uniknięcie odpowiedzialności niż którykolwiek z nas na naszym wspaniałym trzydziestotysięczniku. Ale my jesteśmy dumni, ze 'stadionu na miarę Europy", prawda?
Odpowiedz cytując