Wyświetl pojedynczy post
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 17:51
Czerwiec się jeszcze nie skończył a zmiany w drużynie ogromne.Pozwolę sobie więc zrobić takie małe podsumowanie naszych ruchów transferowych.Z drużyny odeszli Żurawski(+),Branco(++),Boukhari(+),Cikos,Rios,Siva kov? (+ - )
Pierwsi 3 już nie nadawali się do naszej drużyny,atmosfera jest świetna więc mentalistów na razie nie potrzebujemy.Druga trójka,jednak coś w drużynie znaczyła,ale wydaje mi się,że będziemy lepsi na danych pozycjach,Cikos wg mnie był na poziom LM po prostu za słaby,Sivakov grał jakby mu się nie chciało i jakoś z przymusu,na jego pozycje mamy Nuneza i wszystko na to wskazuje Diaza,Rios też nie pokazał pełni swoich możliwości no ale została po nim luka,mam nadzieję,że w najbliższym czasie trafi do drużyny jakiś napastnik liczę na Bitona no albo jeśli to możliwe kogoś jeszcze lepszego.Do druzyny dołączyli Jovanovic(++),Lamey (+-),Diaz?(+),Iliev(++),Nunez (++),Jovanovic jest uniwersalny,młody i doświadczony wg będzie to duże wzmocnienie,Lamey niewiadoma,liczę,że Stan się nie pomylił kontraktując tego gracza,Diaz..Plus za jego uniwersalność,ograny w naszej lidze,czegoś się tam pewnie w Belgii nauczył,dobre uzupełnienie i wzmocnienie konkurencji,może wg mnie wygryźć ze składu Dragana.Iliev to zdecydowanie wzmocnienie,duże doświadczenie,król strzelców i najlepszy zawodnik ligi serbskiej,uniwesalny,Nunez jest też uniwersalny,młody perspektywiczny,wypożyczenie więc dużego ryzyka nie ma,na pewno wzmocni rywalizacje i powalczy o pierwszą jedenastkę.Potrzeba nam jeszcze solidnego napastnika i rywala dla Meliksona,ponieważ jak któremuś przytrafi się kontuzja to będzie marnie.O napastniku na razie jest głośno więc o tą pozycje się nie martwię,dużych pieniędzy nie wydawaliśmy,może dlatego,że Stan potrzebował większej kwoty na dobrego napastnika ? Bardziej martwię się o rywala dla Meliksona,bo cisza,najprawdopodobniej Diaz będzie 5 graczem,który dołączy a mowa była o 4-5,więc trudno liczyć na 7,no ale może Wisła sprawi niespodziankę kibicą i w najbliższych dniach dołączy do drużyny pomocnik i napastnik.Ogólnie nasze ruchy oceniam na duży plus,czas realizacji jak na razie bardzo dobry,transfery wg mnie dobre,nic tylko czekać na kolejne pozytywne informacje .
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując