|
@palikot, @hubert.fan, @Kamell: Nie jestem żadnym maniakiem politycznym, wręcz przeciwnie. Nigdy nie kupie Gazety Wyborczej, ani Gazety Polskiej. Dlaczego? Bo są partyjne. W Wybiórczej będą lizać rowa rudemu i jego świcie, natomiast w Gazecie Polskiej będą pisać poezje ku czci Jarosława i jego kota. Wiem kim jest "Adam Michnik" vel Szechter, kolejny powód dla którego nie kupuje tegoż pisma. Martwi mnie natomiast to, że niektórzy kibice nagle zaczęli wielbić Gazete Polską i jej teksty o kibicach. To jest ta sama gazeta, która pisała niesamowite historie nt. katastrofy smoleńskiej. Gazeta typu Nasz Dziennik, Nie.... Wydawcy zauwazyli ze w Polsce jest nowy temat: "kibole". Więc co zrobić by podnieść sprzedaż? Napiszmy o kibicach z całkiem innej strony (oczywiście prawdziwej), trzymajmy ich stronę, nagrywajmy wywiady ze "Staruchem" jako nowym guru kibiców polskich itd. Nie wiem czy zauwazyliscie ze ta gazeta jest mocno anty-Tusk. Jakby tusk walczył np z górnikami i pielęgniarkami, to by na kolejny dzień pojawił się artykuł na ich temat, który by gloryfikował daną grupę społeczną, nagrali by film, puścili do gazety za 6,90zl, nagrywaliby wywiady z przedstawicielami Pisu i lekarzy/górników/kogokolwiek... Ludzie, OTRZĄŚNIJCIE SIĘ!
edit: a film z ciekawości obejrze, zawsze to jakis punkt widzenia... napewno nie kupię tego w kiosku, nie bede nabijał kasy Jarkowi i jego pisemku..
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 29.06.2011 o godz. 15:46.
|