frg napisał(a):

A czy Tobie nie wydaje sie dziwne to zainteresowanie kibicami ze strony PISu? Co, tak nagle sobie o nas przypomnieli? Teraz tacy dobrzy są?
Nie czujesz, że to tylko kolejna sprawa, żeby jedni dowalili drugim? Ja mam wyrobiony pogląd na GP po tym co i jak pisali o Smoleńsku (bomba prózniowa itp.). Dla mnie Gazeta Polska = Gazeta Wyborcza tylko z "innej strony barykady". ciężko liczyc na rzetelne pokazanie sprawy a tym bardziej na czyste intencje autorów.
co do filmu to może byc ciekawy i chociażby z tego powodu go zobacze.
|
Dobra racja, tylko o co Ci chodzi? Gw/tvn=Tusk Trwam/GP=Kaczyński... masz racje tylko o co my walczymy? o prawdę i normalność? czy znowu o to kto jest Polakiem, kto faszystą, kto zacofany, kto gejem pedałem itd? Oni będą sie rżnęli naszym kosztem tak czy siak... my musimy mądrze postępować i znaleźć tam swoje miejsce w tej walce i jak najwięcej na niej ugrać, a nie zgrywać bohaterów i twierdzić, że my się nie bedziemy mieszać. Jesli tak bedziemy myśleć to nas stłamszą jedni i drudzy! Idziemy wspólnie jedną drogą z tymi którzy są nam przychylni. Na razie jest to PIS, GP, Zarzeczny, "mohery" canal+ itd. i trzeba to wykorzystać do własnych celów. Nie bądź też naiwny, nie ma życia społecznego bez polityki. Jak ona puka do drzwi, to ma jakiś interes, a ty nie mozesz jej olać, musisz sam zrobić tak, żeby więcej jej się to nie opłacało pukać do twoich drzwi. Najlepiej w postaci "zbrojnej" akcji, antyrządowej. Niech poczują jaką siłę mają "kibole", bo moherów już się boją. To my wykorzystajmy Pisy itd do tego, żeby ugrać na tym jak najwiecej się da a nie pozwólmy, żeby oni nas wykorzystali, bo biernością jaką okażemy bedziemy sie tylko w....iać, jak naszym kosztem będą sobie robić agitacje polityczne.
Pozdrawiam