frg napisał(a):

A czy Tobie nie wydaje sie dziwne to zainteresowanie kibicami ze strony PISu? Co, tak nagle sobie o nas przypomnieli? Teraz tacy dobrzy są?
Nie czujesz, że to tylko kolejna sprawa, żeby jedni dowalili drugim? Ja mam wyrobiony pogląd na GP po tym co i jak pisali o Smoleńsku (bomba prózniowa itp.). Dla mnie Gazeta Polska = Gazeta Wyborcza tylko z "innej strony barykady". ciężko liczyc na rzetelne pokazanie sprawy a tym bardziej na czyste intencje autorów.
co do filmu to może byc ciekawy i chociażby z tego powodu go zobacze.
|
A co pewnego wiesz o Smoleńsku że bomba próżniowa jest nieprawdopodobna? Dlaczego samolot jest rozerwany na 1000 kawałków skoro nie było wybuchu. Ale to nie miejsce. GP jest oczywiście po drugiej strone barykady, pytanie po której stronie barykady ludziom będzie lepiej, z punktu widzenia kibiców, babć z pod pałacu, katolików wybór jest oczywisty.
Tak Ci brakowało zainteresowania ze strony PiSu? Ja tam wolę żeby się władza kibicami nie interesowała bo to wróży represje. A teraz GP traktuje kibiców jak normalnych ludzi i chce odkłamać GWnianą propagandę. Zwymyślaj ich za to. Bo chęć pokazania prawdy nie może być przecież jedyną intencją.