Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 22:42
Bronex napisał(a):Wyświetl post
No to masz nieaktualne dane. Kubań KRASNODAR jest już 9 po 16 kolejce i ma 13 punktów straty do lidera. Ostatnio wygrali z Kazaniem na wyjeździe 0-2. Widać ,że tej drużynie nie idzie. Dan spokojnie popracuje na Kubaniu jeszcze parę lat. Miał awansować , awansował. Teraz ich celem jest miejsce premiowane udziałem w rozgrywkach europejskich. Mistrzostwo Rosji to melodia najbliższych lat. Z resztą Dan jak przychodził do Krasnodaru to wielokrotnie w wywiadach dla rosyjskich mediów lokalnych powtarzał ,że on tutaj przychodzi ,żeby budować w perspektywie lat. Z resztą jakich oni mają skład pełno noł-nejmów. Sami młodzi zawodnicy.
Kuban jest na 6 miejscu. Na 9 miejscu jest FK Krasnodar, a to całkiem inny klub (tyle, że z tego samego miasta). Biorąc pod uwage, że według bukmacherów Kuban był jednym z najsłabszych zespołów w lidze, a na forach w analizach sami Rosjanie dawali im w zapowiedziach walke o miejsca 10-14 (przy zaznaczeniu że największą zaletą jest trener) wydaje mi się, że jest to wynik ponad stan.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując