Wyświetl pojedynczy post
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 16:10
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a czy przypadkiem zakaz nie godzi w nasze wolności ? Przecize to jest niezgodne z Konstytucją.
zreszta, najlepszym obrazem tego co sie dzieje jest dla mnie ten kawałek pariasów
http://www.youtube.com/watch?v=f-AFyVeebiw
W żadnym razie tego nie neguje, masz 100% racji ale zeby cos zmienić musieli byśmy poparcie społeczeństwa i tak zwanej "opinii publicznej" a w walce o jej względy przegrywamy nawet z pedałami i lewakami, bo w świadomości naszych krajanów oni są tacy "nowocześni" a my to relikt lat 90.

wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Taa najlepiej czekać az samo się rozwiąże. byle do euro. potem byle do końca następnego sezonu. potem byle do końca rundy. potem byle do...

i tak sobie możesz czekać do usranej śmierci
Ja pisze jak to moim zdaniem wygląda na ten moment, jeśli osoby decyzyjne wymyślą jakąś sensowną formę protestu to oczywiście się przyłącze.
A co do czekania aż samo sie rozwiąże, to chyba nikt nie ma wątpliwości ze działania donka to zwykła pokazówka i jak każda tego typu "akcja" ma na celu osiągniecie jakiegoś celu( słupki w sondażach) jeśli ten cel zostanie osiągnięty miłościwie nam panujący da sobie spokój( przynajmniej mam taką nadzieję) bo po wyborach poparcie nie będzie mu już potrzebne
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 28.06.2011 o godz. 16:27.
Odpowiedz cytując