Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 16:09
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
...
Taa najlepiej czekać az samo się rozwiąże. byle do euro. potem byle do końca następnego sezonu. potem byle do końca rundy. potem byle do...

i tak sobie możesz czekać do usranej śmierci

For_FuN_

serio idź do pokoju transferowego i tam pisz kogo mamy kupić kogo sprzedać bo mnie tu krew jasna na miejscu zaleje!!

Decyzja wojewody o zamknięciu stadionu poparta argumentem: osoby skakały w metrze i metro musiało się zatrzymać !! ja ci policjant przywali pałką i wybije dwie jedynki też powiemy że to w ramach obowiązującego prawa. a jakiego ? -zapytasz pewnie- a tak prewencyjnie !! to jest twój tok rozumowania.

nie znam cie ale po twoich postach mogę ocenić jakim jesteś geniuszem w sprawach kibicowskich.

a prawdziwy kibic dla twojej wiadomości to przychodzi na KAŻDY mecz a nie tylko od czasu do czasu (jak zakładam ty robisz)

piszesz brednie że to wybrane legalnie władze a kibice to tylko odsetek niezadowolonych. a powiedz co obchodzi moją prababcię Wisła Legia Amica Śląsk? otóż nic. no chyba że jej opowiem jak było na meczu przy okazji jakiegoś spotkania. podobnie jak 80% społeczeństwa która na stadion nie przychodzi. może powinieneś skupić się tylko na kibicach a nie ogóle społeczeństwa.
a jeżeli mówisz o demokracji to pragnę cię uświadomić że na stadionach ona na pewno nie panuje (i dobrze bo 2 takich jak ty miałoby więcej do powiedzenia od gniazdowego).
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 28.06.2011 o godz. 16:23.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując