Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 15:58
Kubi napisał(a):Wyświetl post
Koleżko z Legii. Jesli myslisz ze na tym forum wypowiadaja sie osoby kumate i jesli myslisz cokolwiek co tu rozkminiaja ma wpływ na to co sie dzieje na trybunach Wisły - to jesteś w błędzie.
To forum nie jest w ZADNYM STOPNIU informacją co sądzą KIBOLE Wisły. Kiedyś moze poniekąd było.. lata temu. Niektórzy jeszcze prowadza tutaj krucjate przeciwko frajerstu (podziwiam). Większość już dawno odpuściła.
Tu nie chodzi czy kogoś zdanie się liczy czy nie, tylko o to, czy idziemy wszyscy solidarnie jednym głosem, a z tym niestety bywa różnie. Jak ja wchodzę raz na jakiś czas na Legialive, i porównuje komentarze do tych u nas to zauważam ze tam wszyscy lojalnie jednym głosem mówią w każdej niemal sprawie. Niestety do spadku "kumatości" u nas przyczyniło się poniekąd to forum, bo każdy nagle poczuł, że może wypowiadać swoje zdanie, i że ktoś się z tym jego zdaniem liczy i takie mamy potem "problemy". Ja wiem jedno. 8 tysięcy osób skaczących "kto nie skacze ten za Tuskiem" na Amice. To olbrzymia siła, więc jesli będziemy solidarnie jednym głosem myśleć i działać, choćby tak jak na Legii czy Amice, to wspólnie jako ruch kibicowski odniesiemy sukces z ta propagandowską postkomuną. Jak każdy sobie bedzie rzepke skrobał, to będziecie mieli fanatyczny młyn z mamuśkami i tatusiami z trąbkami i czapką rogatką, a Szpaku będzie się jarał, jaki to wspaniały doping jak w 80 minucie krzykniecie "Wisła Kraków", jak na ostatnim meczu Repry. Taki chcecie klimat? To działajcie! kupujcie karnety, pozwólcie matołowi na to żeby triumfalnie obwieszczał w mediach, że wychował sobie kibiców, jak to ostatnio robił na Agrykoli.
Ja wam powiem jedno... mi tez sie nie podobają czasem działania osob decyzyjnych, ale zawsze choćby nie wiem co sie z nimi solidaryzuje, bo czuje się ze jestem częscia ABG i to mój żywioł. Choć mogło mi się nie podobać "rachu ciachu", "Franek sprzedawca firanek" to zawsze krzyczałem solidarnie, bo dla mnie liczy się Wisła i ABG a w silidarności siła. Widać niektorzy tego nie rozumieją, wiec nie ma co sie dziwić, ze pod UM przychodzi 30 osob protestować... a w sprawie stadionu nie ma odzwewu.
Zastanówcie sie wszyscy do kąd chcecie zmierzać. Bo ja drogą Tuska nie idę, choćbym miał mecze u Wislaków oglądać przez 5 lat.

P.s Bedzie akacja zbierania podpisów, to zobaczymy ilu zwollenników obu biegunów mamy. Jestem ciekaw czy całemu ruchowi kibicowskiemu uda się zebrać 100 000.
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.06.2011 o godz. 16:01.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując