Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 11:35
1q2 chyba przyjałes typowe metody PO na polemike z kims. Najpierw kogos oczernic, wysmiac zeby go zdyskredytowac a pozniej wypowiedziec swoje zdanie.
Czym sie rozni Twoja wypowiedz od mojej? Ja powiedzialem jak to widze, sadze ze akcja pusty stadion to jedyne wyjscie (oczywiscie moge sie mylic) i sadze, ze lepiej pieknie umrzec niz zdychac powoli tak jak to sie dzieje od meczu z Lechem (podzial wsrod kibicow, zakaz wywieszenia oprawy po czym SKWk pisze, ze bylo male nieporozumienie z klubem i nie ma co rozpamietywac tego), derby (kulturalny doping, BRAK OPRAWY - oczywiscie sie o tym wcale nie mowi ale przeciez jasne jest ze na derby miala byc oprawa, tymczasem sprawa przeszla bez echa), Polonia (smieszna feta na stadionie, kulturalny doping, brak oprawy i brak fety na plycie boiska mimo, ze na derbach spiker zapewnial, ze wejscie na plyte bedzie na ostatnim meczu w sezonie).
Napewno jesli dalej tak bedzie to atmosfera na R22 bedzie zajebista, normalnie jak w teatrze, kulturka, wszystko ustawione przez "rezysera" - nie ma to jak spontan!

Ale zgadzam sie ze nam, Lechowi i Legii grozi najwiekszy nalot Malyszowcow bo te 3 kluby sa najbardziej medialne, profesjonalne, sa w duzych miastach i maja najlepsze wyniki sportowe. Chociaz z tego grona wyrzucilbym Legie i Lecha bo tam ludzie sa jednoscia i jak ktos z "gory" cos zarzadzi to ogromna wiekszosc sie podporzadkuje, zas u nas mamy groni kibicow z ery Cupiala. Rozwydrzone dzieci (nawet duze dzieci po kilkadziesiat lat), ktore ida na stadion dla sukcesow a nie dla bycia w grupie, dla bycia w ABG. Takich sie wlasnie Wisla dochowala kibicow, najwieksi malkonenci i dlatego u nas ten "pusty stadion" moglby niewypalic. Mimo to jesli nie sprobujemy to sie nie przekonamy, jesli nie dolaczymy do protestu to stracimy honor i bedziemy jak to napisalem wyzej powoli umierac. A zapewniam, ze nie bedzie roznicy w tym szybkim i powolnym umieraniu, jak bedzie tak jak dalej to sie i tak osoby z mlyna zniecheca do uczestnictwa w takich meczach i predzej czy pozniej zastapia ich Malyszowcy - tak jak przez te kilkanascie lat ekipe z charakterem z R22 wyparla ekipa ery Cupiała

A wracajac do moich wizyt na R22 to jezdze ile moge, napewno nie jestem takim fanatykiem jak Ty, ktory wyda 25 zl na bilet, przejdzie sie 15 minut i juz jest na stadionie, a 1 h po meczu spokojnie kladzie sie w swoim domu w lozeczku i zasypia. Troche to inaczej wyglada majac w dniu meczu do przejechania pare km ale zapewniam, ze sie staram. Moze wyznacz mi jakies minimum, od ktorego bede godzien z Toba dyskutowac i bede godzien przedstawic swoje argumenty?

Cytat:
Piszesz jak człowiek do reszty posrany i przeczytaj sobie ten wiersz co wkleił wiślak86 - Herberta bodajże, poprawcie mnie jak się mylę - i wyciągnij wnioski. Boisz się najazdu ABW za ....y na meczach ? Człowieku owszem żyjemy w chorym kraju, ale za coś takiego by Ci się NIC nie stało, a Ty srasz w pory jak dziewica przed defloracją. Jak 5 tysięcy jebnie Donald Matole, oczywiście, że nie zaintonowane przez gniazdowego to się nic nikomu nie stanie. Musimy być silni i charakterni, a nie pochowani w norach, w knajpach, pozaszywani we własnych domach z 'szalikami anty', jak piszesz na szyi, bo wtedy damy wyraz swojej ciotowatości, ale wiem jednocześnie, że do takiej sytuacji nie dojdzie, bo kibice Wisły to ludzie oddani, którzy nie pozwolą, żeby taki model jak Ty piszesz - siedzenie w domu - zaistniał. A jak mi przyjdzie jakieś wezwanie czy mandat za to, że krzyknąłem wypierdalaj do sędziego do w następnym dniu będę czekał na lotnisku na samolot do Anglii, ale przynajmniej będę miał pewność, że się nie poddałem, że nie odklepałem, uciekając przed telewizor.
Z tego co pamietam to juz na Polonii na murawe wbiegales? - tak deklarowales sie na forum.
Co Ty chcesz krzyczec, z kim? Na Polonii juz krzyknelismy Donal matole, krzyczalo pareset osob. Rozumiem, ze nagl krzyknie cale G i co Ci z tego bedzie? Zamkna stadion i juz jestesmy udupieni. Gniazdowy cos zaintonuje i juz ma zakaz.
Nie wiem jak Wy chcecie walczyc z Tuskiem na stadionie skoro obecnie nie jest mozliwe ani wywieszenie transparentu anty, ani oprawy. I co rozumiem, ze wg Ciebie jak by cały stadion krzyknal Donal matole to Tusk sie przestraszy a klub stanie w obronie kibicow?
Oczywiscie trafiaja do mnie argumenty, ze na ustawie hazardowej klub stracil duzo kasy i tez nie pisknał ani slowa ale nie rozumiem jak Ty (Wy) chcecie walczyc z Tuskiem ze stadionu. Bede sie z ciekawoscia przygladał tym dzialaniom. Ciekaw jestem copostanowi OZSK i czy SKWk przylaczy sie do akcji, moze jednak bedzie bojkot, a moze bedzie cos innego na co jeszcze nikt z nas nie wpadl

PS A i jak ten szalik anty wezmiesz z domu na mecz to sobie skitraj w majtki przed wejsciem na stadion bo inaczej Cie nie wpuszcza - rzeczywiscie mamy argumenty do walki z Tuskiem, najpierw chowamy szaliki anty w majtki i w ustach przemycamy przez bramy stadionu brzydkie słowa
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 28.06.2011 o godz. 11:52.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując