Wyświetl pojedynczy post
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 10:25
Nie wierze w pusty stadion , dla bardzo sporej grupy ludzi internet służy tylko do odczytywania maila czy przeczytaniu infa na wirtualnej czy onecie , co za tym idzie , nie maja pojecia wiekszego co sie dzieje...

kilka przemyslen z mojej strony - przed sezonem zapada decyzja o bojkocie meczy - to mysle ze przynajmniej 2-3 moze 4 kolejki trwa akcja informacyjna przed stadionem z informacja co i jak oraz ze np.miesiac wrzesien zostaje zbojkotowany w calej Polsce czy pazdziernik - konieczna jest kampania informacyjna , jesli okaże sie ze cala kibicowska Polska bojkotuje przykladowo ten pazdziernik to informacje pokaza sie i na wp oraz interi i innych - co dalej z piknikami i reszta ktorzy maja to w dupie - przychodzimy pod stadion , bankowo bedzie kilka tysiecy ludzi i najzwyczajniej w swiecie z full kulturka blokujemy wejscia na sektory robiac zajebiste kolejki...

to jeden z przykladow jaki mi do glowy wpadl a mysle iz male ryzyko fiasku bedzie - trzeba tylko pamietac o kampani informacyjnej ktora odegra znaczaca role w tym wszystkim...

i zdaje sobie sprawe z tego ze jak wejdziemy do LM to pewnie zejdzie z 20k karnetow i wtedy to blada dupa z takiej akcji bedzie wiec alternatywa:

wiadomo ze prowadzacy doping nie moze intonowac Donek ty ....o czy cos w ten desen wiec...(

spiewajac np.My chlopcy z Reymonta - kazdy powinien wiedziec ze nieprzerwalnie od razu leci Donald matole
spiewajac xxxxx od razu leci yyyyyy

w taki sposób beda miec na starcie 5k ludzi na glowie a z czasem i reszta stadionu zalapie i bedzie mozna na 2 trybuny spiewac , gdzie sa drogi i koleje....

no i pozostaje temat milicjantow na stadionie - no chyba te ....y nie wejda na trybuny jak kiedys na X stali bo ja jebe - to juz Bialorus jak nic....

no i puchary - zakladajac ze i w Dunee UTD i w Rydze bedzie przynajmniej od 1500+ kibicow mamy pole do popisu - oby transmisja byla otwarta ......

nie pastwic sie teraz nad tym co wymyslilem - wczoraj jeszcze nie mialem zadnego pomyslu , przespalem sie z tym i wymyslilem cos ....
Odpowiedz cytując