1q2 napisał(a):

Zaznaczyłem tylko największy kosmos - sory chłopie, nic do ciebie nie mam ale jeśli dobrze pamiętam(a jeśłi nie to ten argument uważaj za niebyły)to mieszkasz nie wiadomo gdzie a stadion to znasz bardziej z fotek niż z rzeczywistości a na pewno mniej niż pierwszy lepszy Janusz z Krakowa co przychodzi tylko na szlagiery
Nie dziwota że zachowujesz się jak jakiś Talib [...]
Tak więc sytuacja jest na prawdę ciężka i tak na prawdę ciężko znaleść jakiekolwiek dobre rozwiązanie - bo z jednej strony można robić swoje czyli przychodzić, dopingować i walczyć z tym wszystkim tak na stadionie jak i po za nim - ale w taki sposób by nie mieli się do czego zbytnio do.......ić - ale [...]
Tak - mimo tego wszystkiego zagłosuje na PO i piszę to wprost żeby nie było żadnych niedomówień czy oskarżeń , ale w tej sprawie mam totalnie w dupie jakieś PO i to jest dla mnie jasne że to co oni robią nie ma niczego wspólnego z jakimkolwiek poszanowaniem prawa - typowa odpowiedzialność zbiorowa,W kinie ktoś zgwałcił dziecko - zamykamy kina w całej Polsce - tak to wygląda
|
Nie zapomnij przeprosić cudaka za matoła. Pierwszy akapit trochę mnie załamał, zwłaszcza "(a jeśłi nie to ten argument uważaj za niebyły)"

. Typowy z ciebie obsrywacz,(a jeśłi nie to ten argument uważaj za niebyły). Wyzywanie od talibów też jakieś takie dziwnie znajome. Na szczęście w końcu wszystko się wyjaśniło. Jesteś po prostu wyborcą Tuska i jego szajki. Taki bardzo dziwnie widzi rzeczywistość, zupełnie inaczej niż ona wygląda. Wnioski też wyciąga karkołomne

. Bo jak zrozumieć ostatni akapit? Leming dostrzega "
to jest dla mnie jasne że to co oni robią nie ma niczego wspólnego z jakimkolwiek poszanowaniem prawa " i konstatuje "
Tak - mimo tego wszystkiego zagłosuje na PO i piszę to wprost żeby nie było żadnych niedomówień czy oskarżeń" Monthy Pyton pełną gębą.
Nie dziwota że takiemu pasuje każda forma protestu byle nie było wiadomo przeciwko czemu protest się odbywa.