Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 06:39
Piotson napisał(a):Wyświetl post
Ja pisałem że następca Sobola. To po pierwsze.
Po drugie. Jeśli ktoś jest w kadrze Bordeaux, już 4 sezon to RZECZYWIŚCIE musi coś w nim być. Tam nie jest tak jak u nas gdzie Czarek Wilk w wieku 25 lat jest talentem a Mączyński w wieku 24(!) lat ogrywa się w I lidze. Jak jesteś słaby to go out i go tam nie ma.
Po trzecie. Dotyczy to tego pogrubionego tekstu. Kiedy swój talent zweryfikował na polskich boiskach Plizga, Cetnarski(Jeżeli Ty wolisz jego od Krychowiaka to ja nie mam pytań.), Bartczak czy inny Pietrasiak?

http://www.youtube.com/watch?v=CfzTLGfCouE
To dla przypomnienia, przypadkowi ludzie takich bramek nie strzelają.
Zabiłeś mnie. Przez całe moje (niedługie) życie strzeliłem kilka takich bramek, że by się Cristiano Ronaldo i Roberto Carlos nie powstydzili, ale moje piłkarskie umiejętności są z grubsza żadne w porównaniu nawet z gościem, który regularnie klepie w 2. lidze. A Ty rozdrapujesz bramkę z rzutu wolnego, jakich każdego roku w skali światowej padają setki jeśli nie tysiące. Wypominany przez Ciebie Mączyński strzelił identyczną bramkę w zeszłym sezonie w jedynym jego meczu, który widziałem. A jeżeli dalej chcesz brnąć w turniejowe zasługi Krychowiaka - odpuść i lepiej spójrz co stało się z gwiazdami tamtej drużyny - Danchem, Janczykiem a nawet dalej - z gwiazdami USA, które naszą reprezentację zdemolowało i było rewelacją turnieju - Adu, Szetelą, Zizzo czy nawet Altidorem, który z wymienionych radzi sobie najlepiej.

edit: żeby nie było - nie twierdzę, że Krychowiak jest słaby, tym bardziej nie twierdzę, że ktokolwiek ze złotej 11 Angmira jest od niego lepszy, ale po prostu podałeś idiotyczny argument.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 28.06.2011 o godz. 06:44.
Odpowiedz cytując