Wyświetl pojedynczy post
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 01:44
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Idąc twoim tropem myślenia Szymon Matuszczyk powinien być gwiazdą Polskiej Reprezentacji, a w chwili obecnej znikł z piłkarskiej mapy Polski.
Kim jest Szymon Matuszczyk? Matuszek chyba. Matuszek był w Realu C jeden sezon tak szybko sie go pozbyli jak go zatrudnili. Dla przypomnienia on trenował wtedy z Glikiem a potem grał w Piaście gdyby miał talent to by właśnie nie znikł z tej piłkarskiej mapy. Zły przykład podałeś. Real nie wiązał żadnej przyszłości z tym graczem bo był cienki jak dupa węża, a Krychowiak jest wypożyczany by się ogrywać by w końcu być piłkarzem pierwszego składu

Czy wole Cetnarskiego od Krychowiaka Na chwile dzisiejszą może tak - choć wiadomo że oni pewnego poziomu już nie przeskoczą, a Krychowiak może się rozwinąć, moze być jednak tak że nie przeskoczy on obecnego poziomu Cetnarskiego. Dlatego nie ma co upatrywać w nim boga piłki.
Już dawno ten poziom przeskoczył, pisałem już w innym poście, że w topowym klubie(a za taki uważam Bordeaux) nie miejsca dla piłkarzy surowych technicznie w tym wieku (21). Jak byłby słaby to wrócił by z podkulonym ogonem do kraju, pod drugie byle ogórek nie zagrałby 34 meczów w 2 lidze francuskiej będąc tylko na wypożyczeniu i ten trener wiedząc że nie może na niego liczyć w przyszłym sezonie nie musiał go wystawiać w pierwszej 11, musiał coś w nim być.

Mączyński też jest już uksztautowany tylko narazie nie przebił się do składu u nas - to problem wychowanków na całym świecie. W ŁKSie pokazał że grać umie.
Nie wiem czy pokazał, czy też bo na szczęscie mam ciekawsze zajęcia od oglądania I ligi.
Ale nawet jak tam pokazał że potrafi grać to pokazał, że potrafi na razie tylko w I lidze, w ekstraklasie jeszcze nic nie pokazał i pewnie nie pokaże.
Odpowiedz cytując