NIe wiem czy było, ale...
Wszedłem tu :
http://sportacentrs.com/futbols/eiro...lija_saksies_p
i myślałem, że to pomyłka.
Cytat:
W związku z Ligi Mistrzów UEFA Kwalifikacje 2-szy pojedynek etapie między łotewską mistrzów "Skonto" i Wisła polskich mistrzów "Kraków" pozostały nieco ponad dwa tygodnie. Oba kluby doszły do porozumienia w sprawie czasu rozpoczęcia.
13 lipca pierwszy mecz w "Skonto" stadionie rozpocznie się o godzinie 21:30 czasu łotewskiego. Późno w grze zaczynają czasu ze względu na transmisje telewizyjne do Polska. Odpowiedzi gry odbędzie się 20 lipca, Kraków stadionu, która może pomieścić do 33268 fanów. Gra w Krakowie i rozpocznie się o godzinie 21:30 czasu łotewskiego (20:30 czasu polskiego).
W najbliższej przyszłości będą pewne opłaty i czasy biletów, jak w "Skonto" oddzielnie powiadomiony.
Informacje przygotowane przez:
Uldis Strautmanis, "Skonto FC" Sekretarz Press
|
Ale na pewnym obrzydliwym portalu pjawilo się to :
Cytat:
UEFA na stronie podaje, że 12 lipca, Skonto pisze do Wisły, że dzień później. Wszystko musi być jasne do wtorku do godz. 12
To bardzo ważna informacja dla kibiców, którzy np. chcieliby zabukować bilety lotnicze na pierwszy mecz II rundy eliminacji Liga Mistrzów. Do Rygi można dolecieć dość tanio (za około 400-500 zł) z Warszawy. Tyle że nadal nie ma oficjalnego terminu meczu. Choć UEFA i Polsat Sport podają, że mecz zostanie rozegrany we wtorek 12 lipca, to w Wiśle przyznają, że nie jest to jeszcze oficjalna data.
- Dużo zależy od decyzji telewizji produkującej sygnał. Dostałem wiadomość od rzecznika Skonto, że mecz będzie 13 lipca, ale to nie jest jeszcze oficjalna decyzja. Wszystko wyjaśni się we wtorek do godz. 12 - mówi Adrian Ochalik, rzecznik prasowy mistrzów Polski.
|
Ktoś coś wie ?