Wyświetl pojedynczy post
penia
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2011, 18:50
ja nie mogę zrozumieć argumentów wyssanych z palca :

- nie będzie pustych stadionów: bo prawda jest taka że większość stadionów wypelniają kibice dla których doping i ogólnie atmosfera nie jest najwazniejsza i oni i tak przyjdą i będą w większości.Nie wiem skąd ktoś wypisuje że 30-40% chodzi dla atmosfery na trybunach?! przykład z własnego podwórka : ten kto był na meczu z lechem na G wie jak to wyglądało 12 tyś osób tak naprawdę miało gdzieś protest, ba nawet moim zdaniem 30 % sektora G nie zgadzało się z formą protestu choć się do niego przyłaczyło, a gdyby cały stadion był otwarty liczba osób mający w dupie protest ogólnopolski byla by jeszcze większa i takie są fakty.Nigdy nie będzie jedności bo to nawet na Białorusi czy Kubie nie możliwe.

- cała Polska nie przyłączy się to ogólnopolskiego protestu bo kibice w Polsce to nie tylko Ci w stowarzyszeniach kibiców, czy to tak trudno zrozumieć...

- co mnie obchodzi co inne ekipy bedą o nas mówiły ?! czy kibice legi i lecha pomyśleli o innych ekipach jak rozje*ali ogólnopolski protest "temat zastępczy kibice"

trudno mi sobie wyobrazić mecz bez dopingu opraw i wymiany uprzejmosci z kibicami przeciwnika(każdy rozumie ze zakaz wyjazdowy to głupota ), ale skoro trwa wojna to muszą być ofary,tylko czemu jak na razie straty ponosza tylko kibice(poparcie dla rządu cały czas wysokie)? moim zdaniem dlatego, że tej wojny nie da się wygrać, można co najwyżej ograniczyć straty...
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez penia : 27.06.2011 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując