Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2011, 13:02
Angmir napisał(a):Wyświetl post

Ja się tylko zastanawiam jak szanowny pan Gwiaździsty ocenia swoją wiedzę footballową - ile meczów ligowych w kolejce ogląda, ile czasu dziennie poświęca na pogłębianiu swojej wiedzy o piłce - i czy ma tak naprawdę jakiś punkt odniesienia w swoich teoriach. Bo wypowiada się autorytatywnie jakby zaraz miał zamieniać Smude na stanowisku Reprezentacyjnym, a Piechniczka bije na głowę sukcesami, o wiedzy o piłce nożnej już nie wspomnę.
He, he, he posiłki nadciągły. Kolejny miłosnik drewnianych kopaczy atakuje. Co do meczów to na Wisłę chodzę tak od czasów trzech panów K. (grajacych jak zapewne wiesz w ataku) .
Smudę zaś nie należy wyrzicić, jego trzeba wy...... (cytując klasyka).
Klub Antosia Piechniczka rośnie. Byle zdala od Wisły.

Cytat:
Zgadzam się Lewandowski był 2 lata młodszy i ograny ale poziom prezentował mniej więcej podobny do Mierzeja. Z tym że ja uważam ze BVB dostało go w promocji - realna cena Lewego był ok 6 mln € - wedóg mnie to najbardziej utalentowany Polski piłkarz ostatnich 10 lat. Trochę zmiana pozycji i mało czasu gry zachwiały jego pewnością siebie z tąd nie do konca udany sezon, ale myśle że za rok dwa bedzie już Gwiazdą w Bundeslidze. I jeżeli mu się uda strzelić powiedzmy 15 bramek w sezonie + dobra gra a Borrusia znowu będzie w czołówce to jego cena na rynku będzie w okolicach 20 mln €. Taka jest prawda
ŁŁŁŁooooooo k.... ! Nie wytrzymam. Kabaret. Since - fiction to przy tych stwierdzeniach jest realem.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 27.06.2011 o godz. 13:05.
Odpowiedz cytując