Angmir napisał(a):

Ja się tylko zastanawiam jak szanowny pan Gwiaździsty ocenia swoją wiedzę footballową - ile meczów ligowych w kolejce ogląda, ile czasu dziennie poświęca na pogłębianiu swojej wiedzy o piłce - i czy ma tak naprawdę jakiś punkt odniesienia w swoich teoriach. Bo wypowiada się autorytatywnie jakby zaraz miał zamieniać Smude na stanowisku Reprezentacyjnym, a Piechniczka bije na głowę sukcesami, o wiedzy o piłce nożnej już nie wspomnę.
|
He, he, he posiłki nadciągły. Kolejny miłosnik drewnianych kopaczy atakuje. Co do meczów to na Wisłę chodzę tak od czasów trzech panów K. (grajacych jak zapewne wiesz w ataku)

.
Smudę zaś nie należy wyrzicić, jego trzeba wy...... (cytując klasyka).
Klub Antosia Piechniczka rośnie. Byle zdala od Wisły.
Cytat:
|
Zgadzam się Lewandowski był 2 lata młodszy i ograny ale poziom prezentował mniej więcej podobny do Mierzeja. Z tym że ja uważam ze BVB dostało go w promocji - realna cena Lewego był ok 6 mln € - wedóg mnie to najbardziej utalentowany Polski piłkarz ostatnich 10 lat. Trochę zmiana pozycji i mało czasu gry zachwiały jego pewnością siebie z tąd nie do konca udany sezon, ale myśle że za rok dwa bedzie już Gwiazdą w Bundeslidze. I jeżeli mu się uda strzelić powiedzmy 15 bramek w sezonie + dobra gra a Borrusia znowu będzie w czołówce to jego cena na rynku będzie w okolicach 20 mln €. Taka jest prawda
|
ŁŁŁŁooooooo k.... ! Nie wytrzymam. Kabaret. Since - fiction to przy tych stwierdzeniach jest realem.