Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2011, 08:07
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Po prostu nie mogłeś odżałować takiego Sobiecha za 1 mln euro i kilku (nielicznych) którzy jak to napisał rw88 wbrew PZPN i braku szkolenia w Polsce osiągnęli jakiś tam poziom że znajduje się paru "naiwnych kupców" skłonnych dać tą kasę.

No cóż skoro nie chcesz podać te "prawdziwe ceny" za "polskie drewno" znaczy się akceptujesz cenę 1 mln za Sobiecha?
Chyba tak
Jak widać masz duży problem ze zrozumieniem ale się nie dziwię. Piechniczkowi tez sie tak wydaje.
To, że pojawił się taki Wojciechowski i dał za Sobiecha 1 mln. euro to mnie nie boli, bo wiem że nie jest tyle wart a kupił go facet, który ma nierówno pod sufitem. Zresztą w niedawnych wywiadach szczerze tego żałuje.
Tak jak nie żałowałem ceny za kolejne wielkie objawienie polskiej skopanej niejakiego Murawskiego. Ruscy, którzy jak wiadomo szastają ostatnio kasą surowcowych oligarchów, dali za niego 3 mln. (może 3,5 mln. euro, nie pamietam). Nie żałlowałem ponieważ wiedziałem, że nie jest tyle wart, co się okazało prawdą gdy tenże Murawski z podkulonym ogonkiem wrócił do Amiki. Z pokaźnym brzuszkiem zresztą. A jego gra w lidze wyglada jak wyglada.
Może powiesz teraz, że skoro dali tyle za nie go tzn. że tyle był wart ?
G.. prawda ! Dali, ale się nacieli na wyrób piłkarskopodobny ale dla "piechniczkowców" - świetnego polskiego piłkarza, wychowanego na równie świetnej polskiej myśli szkoleniowej.
Odpowiedz cytując