Kamell napisał(a):

|
Gościu on pare miesięcy temu wyszedł z więzienia, gdzie był całkowicie wyłączony od treningu przez pare lat.
|
Co Ty nie powiesz? Nie parę lat, bo 1,5 roku. Swoją drogą źle mu tam nie było, bo przytył ponad 30 kg w więzieniu.
Kamell napisał(a):

|
Kogo mu mieli dać na początek? Dla mnie to i tak cud, ze po tak długiej przerwie wyszedł na ring w tak szybkim czasie, i wcale z totalnym leszczem nie walczy bo 8-0 to mimo wszystko że walczył ten typ z kelnerami to niezly wynik.
|
Jak dla mnie to i tak zaskoczenie, że walczy z człowiekiem o tak dobrym rekordzie. Niemniej jednak Bośniak też napompował go zwycięstwami z przypadkowymi ludźmi, którym daleko nawet do yourneymanów. [/quote]
Kamell napisał(a):

Poza tym zastanawiam się skąd wysnułeś wniosek że robi z siebie gwiazde? bo co? Brakowało nam takiego pięściarza zadziornego, miejmy nadzieje że dobrze się potoczy jego kariera i za pare lat go zobaczymy w walce o mistrza świata
|
Ja mu jak najbardziej kibicuję. Skąd taki wniosek? Choćby stąd, że z udziałem mediów próbuje wywołać do walki Mateusza Masternaka, do którego niestety jeszcze bardzo bardzo mu daleko pod względem sportowym.
Szpilka ma talent, ale przez ten pobyt w więzieniu i bardzo drastyczną utratę wagi, może mieć teraz spore problemy z utrzymaniem kondycji, z refleksem i szybkością.