Wyświetl pojedynczy post
TynWisla
Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2011, 13:03
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Według mnie jednak zbyt pochopnie rezygnujemy z Krzyśka Mączyńskiego. Nie wiem, może mają racje w sztabie szkoleniowym i nie jest to zawodnik o potencjale na Wisłę Kraków, w ŁKS-ie rzadko go oglądałem ale pamiętam, że miał papiery na grę, kiedy jeszcze w Pucharze Ekstraklasy wychodził w pierwszym zespole.
Nie "rezygnujemy" tylko sam Mąka nie chce tu przyjść, ponieważ boi się, że będzie grzał ławę.
Druga rzecz: czy Wy nie przesadzacie z tym Traore - na prawie każdej stronie post, że dobrze by było aby przyszedł. Popatrzcie jak dużą uwagę, praktycznie w każdym wywiadzie, Stan przykłada do charakteru kandydata do gry w Wiśle. Każdy z Was widział i słyszał o odpałach Traore, które notorycznie się zdarzają. Czy to Was jednak nie przekonuje, że on się do Nas jednak kompletnie nie nadaje? Przykładowo, gramy ważny mecz a gość pokazuje fucka przeciwnikowi albo sędziemu (jak to mu się już zdarzyło, jeśli dobrze pamiętam), i co wtedy? Wydaje mi się, że w drużynie wystarczy jeden Sobolewski, któremu zdarzają się wpadki na czerwoną w ważnych meczach.
Odpowiedz cytując