Wyświetl pojedynczy post
Radeon
Junior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2011, 12:52
sorry panowie ale wydaje mi sie ze kazdemu z was cos w tych rozwazaniach na temat skladu umyka.
Kluczowe wydaje sie byc to iz mamy graczy uniwersalnych, ktorzy potrafia grac dobrze na wiecej niz jednej czy nawet dwoch pozycjach. To oznacza ze nie potrzeba nam 22 grajkow i rownorzednego zmiennika na kazda z pozycji, zreszt w malo ktorym klubie tak jest...wystarczy nam 18-19 graczy uniwersalnych. Moze to rowniez oznaczac ze wcale nie kupimy juz Lewego obroncy bo na ta pozycje przypisany jest pajlic i Nunez jako ewentualny zmiennik...

Jak dla mnie to wisla w nowym sezonie (poki co..) bedzie wygladac tak:

------------------------------- - -- Pereiko/Jovanic/Kurto----------------------------------------------------------------------
------Lamey/Jaliens/Burliga---------Chavez/Jaliens/Kowalski--------------- Jovanovic/Bunoza---------------Pajlic/Nunez

-------------------------------------- Sobolewski/Wilk-----------------------------------------------------------------
============================ Nunez/Jirsak/Gargula==================
-------------------------------------------- Melikson/Gargula---------------------------------------
=====Malecki/Kirm/Boguski ============================= Kirm/Iliev/Melikson
---------------------------------------------Genkov/Iliev/Malecki--------------------------------------------

Jak dla mnie to jedyna pozycja do ewentualnego obsadzenia to jest ten nieszczesny silny napastnik w stylu Genkova a przeciez nikt nie wie czy Iliev sobie zmienijac go nie poradzi bez szkody dla jakosci gry...

Tak w ogole to czy ktos orientuje sie co z Lobo ? Kontrakt nie rozwiazany (watpie zeby tak dalo sie go rozwiazac lekko) i gosc jest w zawieszeniu. Ten serial sie kiedys skonczy?
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Radeon : 24.06.2011 o godz. 12:56.
Odpowiedz cytując