yogul napisał(a):

Dlatego tak jak napisałem dla mnie Nunez to nie typowy LO
ponieważ często wychodziliśmy z w środku z Wilkiem i Sobolem i moim zdaniem to się sprawdzało, ponieważ wtedy Maor grał jako taki wolny elektron w ofensywie i nie musiał się martwić o tyły, tak samo Kirm i Patryk którzy jak sami mówili mogli decydować się na indywidualne rajdy ryzykując stratę piłki.
---------------Pareiko---------------
Lamey--Jaliens-Jovanovic-Palijc
----------------------------------------
------------Sobolewski--------------
-------Nunez---------Melikson--------
Małecki------------------------Iliev
---------------Genkov---------------
tylko jedno przychodzi mi do głowy, nie mogę się doczekać najbliższego meczu!
|
Dupa. Często ? To chyba zapominasz ze jak graliśmy 2 defensywnych to tylko w meczach w ktorych Maaskant mowil ze bedziemy grali z kontry. Filozofia gry Roberto jest taka ,by grać pilką kombinacyjnie i do przodu. Do takiej gry 1 defensywny a nie dwóch. Zresztą, jak Czarusia lubie tak wiem ze bedzie miał bardzo cięzko o gre, wiem jednak ze Maaskant bedzie stosował rotajce i wystawiał pilkarzy ktorzy sa w najlepszej dyspozycji no i oczywiscie ustawiał piłkarzy pod rywala.
Na Skonto wychodzimy ofensywnie i jedziemy z nimi.Nie sadze by zagrali w pierwszym składzie nowi nieznani niezgrani piłkarze. Jeszcze ustawianie na środku Jovanovica. Na środku mamy Kewa,Osmana,Bunoze i Kowalskiego wiec imho serb nie został sprowadzony jako stoper.Nuneza tez oceniac nie bede, widziałem filmik ....ale z Kirmem moglbym nagrac lepszy. Liga polska weryfikuje wszystko, dlatego spodziewam sie sprawdzonej jedenastki na rywalizacje z Łotyszami.