|
co do waszych składów moim zdaniem :
Chavez - zasłużył na odpoczynek o czym trener na pewno wie więc wydaje mi się że z Rygą nie zagra.
Dostanie z tydzień wolnego na naładowanie baterii a następnie zacznie normalne treningi z drużyną + nadrabianie obozu w Zakopanym.
Nunez - nie wiem skąd u was taki optymizm co do tego zawodnika, dopiero co przyszedł do zespołu i musi wygryźć ze składu nieźle spisującego się, zgranego z resztą zespołu Palijca.
PO - stu procentowe miejsce w pierwszym składzie dla Lameya, po to sprowadzili doświadczonego zawodnika by był na już. Ciekawi mnie jak na boku grał Jovanović ponieważ jak dla mnie jest za wysoki na tą pozycję. Moze ulegam stereotypom? Prędzej widział bym tam Q na tą chwile
ŚDP - na wyjeździe zapewne asekuracyjnie zagramy na dwóch, a gdy tam uzyskamy korzystny wynik to na R22 będziemy grać bardziej ofensywnie.
LP - nie widzieliśmy jeszcze gry Serba u nas a już wywalacie Kirma który w zeszłym sezonie był najlepszym strzelcem Wisły, ta sama sytuacja co na LO
Wydaje mi się że z Litexem zagramy składem z zeszłego sezonu + Lamey, Bunoza, natomiast z Niemcami zagrają nowi zawodnicy w pierwszym składzie.
Natomiast na turnieju w Estonii będziemy już mieli niemal że wykrystalizowany skład na początkowe rundy w LM.
|