Wyświetl pojedynczy post
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2011, 10:15
mi się wydaje że będzie coś takiego jeśli wszyscy w miarę wypalą, myślę że Maaskant Kirma nie posadzi na ławie, bo on nam może dużo dać, staty Núñez'a w ofensywie jakoś mnie nie powalają aczkolwiek coś tam strzelał i asystował, myślę że to będzie taki ofensywny obrońca typu Dudu z Widzewa, trochę asyst, jakieś 2-3 bramki, Jovanovic ma raczej umiejętności na pierwszy skład, nie grałby przecież w LM z Partizanem tylko grzał ławę, Chávez to dla mnie pewniak, rozpier***** jakich w naszej lidze mało, nie pamiętam czy to Traore czy ktoś inny nawet nie próbował nawiązywać walki jak Chávez był blisko piłki, Lamey to trochę zagadka, ale na pewno był obserwowany i jeśli Robert ze Stanem tak zdecydowali to musi prezentować jakiś poziom, z tego co słyszałem to na prawej może zagrać jeszcze Jovanovic, w odwodzie mamy też 3 ludzi którzy na naszą ligę wystarczą(czyt. Paljic, Bunoza i Jaliens)
co do pomocy to o Kirmie już pisałem, dla mnie raczej pewniak, no i trochę dziwne było by z miejsca posadzenia na ławie naszego najlepszego strzelca, Melex to inny level także nie ma co się rozwodzić, Iliev- moim zdaniem będzie podwieszonym napastnikiem/ wysoko grającym ofensywnym pomocnikiem, w Partizanie właśnie tak grał w duecie z Tagoe i ładnie mu to wychodziło, od biedy może nam zagrać na szpicy czy nawet prawym skrzydle, bo o lewym skrzydle chyba wszyscy wiemy, Mały mimo jakichś tam braków taktycznych też będzie pewniakiem, 100% walki 100% serca- tego nam trzeba, Sobol wielkie doświadczenie i zaciętość- też raczej pewniak, w odwodzie pozostaje nam: Wilk- niezły ligowiec, na pewno przy Sobolu się rozwinie, Jirsak- na ligę wystarczy dalej to już nie ma co się rozmarzać, Guła z Bogusiem może jakoś się doleczą, wejdą na zmianę, ale jak towarzystwo będzie w formie to równie dobrze mogą nie powąchać murawy, Genkov z pomocą Ilieva powinien dużo zdziałać, ale nie zmienia to faktu że potrzebujemy jeszcze jednego solidnego napastnika

tyle
Odpowiedz cytując