Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2011, 08:39
Ja chcę zwrócić uwagę na zupełnie co innego, mianowicie na szeroki skład jaki nam się szykuje.

Nie powielamy błędu Lecha, który w poprzednim sezonie dobrze prezentował się w pucharach, ale na ligę zabrakło już pary. Nie chcę tutaj poruszać tematu Bakero bo jasna sprawa że są od pewnego czasu są bez trenera Natomiast właśnie zmęczenie materiału to imho 2 czynnik który zadecydował że przepieprzyli ligę. Brakło właśnie szerokiej ławki. I teraz zobaczcie jakie skutki - brak pucharów w ogóle, który przekłada się na brak jakiejkolwiek kasy, brak szansy pokazania swoich piłkarzy i opchnięcia ich za jakąś kasę (Stilic, Rudnevs), brak transferów, ogólnie zaciskanie pasa i taka średnia przyszłość. Na tą chwilę to my, Polonia i Legia na papierze prezentujemy się dużo lepiej niż Lech. Dlatego w tym kontekście bardzo cieszy kadra którą już dysponujemy oraz fakt że Stan szuka kolejnych piłkarzy Z tego ogromnego kotła Maaskant wybierze sobie najlepszych na puchary, a jakbyśmy coś dłużej pograli w co bardzo wierzę to będą też wartościowi zmiennicy na polską ligę, gwarantujący jakiś poziom.
Odpowiedz cytując