Po pierwsze to na prawdę chyba jesteś wszechwiedzący,ponieważ dowiedziałem się od Cb rzeczy o sb,mianowicie,że jestem miłośnikiem
Guereiro Po 2 to sam wiesz ilu wiślaków zostało w obecnym składzie meczu z Quarabachem.Jakby nam się udało wejść do Lm,to będziesz mógł pisać fanom innych drużyn typu Real,Barcelona czy Manchester, ,,żałosne myślenie'',ponieważ oni będą nie tyle co oczekiwać od drużyny wyniku ala 5-0,żeby w dobrym stylu np.rozpocząć przygode w LM na Camp Nou,będą mieli do nas szacunek oczywiście,ale jak wiesz,że jesteś lepszy,dużo lepszy i podchodzisz do czegoś profesjonalnie to nie ma innej opcji niż wysoka wygrana,ja do Skonto mam szacunek,ale oglądałem ich mecz,widziałem skróty,więc mam pewną wiedzę na jakim poziomie są,chodzę czasami na 1 ligę i różnicy w poziomie po prostu nie było.Trzeba do nich podejść w 100% skoncentrowanym,ale na boisku po prostu trzeba ich zepchać do defensywy i strzelać,bo mamy do tego wystarczające umiejętności,nie wiem skąd wziąłeś tą ,,olewke'' bo w każdym wcześniejszym poście podkreślałem,że trzeba podejść skoncentrowanym i zdeterminowanym bo metodą, ,, truchcikiem spokojnie Skonto samo sobie strzeli gola'' możemy ten mecz przegrać,ale
jeżeli Wisła,wyjdzie w najlepszym składzie personalnym,dobrze przygotowana kondycyjnie i taktycznie,to najzwyczajniej ten mecz wygramy i to wysoko,a że wiem,że Maaskant jest profesjonalistą,który tak właśnie przygotuje Wisłe na ten mecz,to jeszcze mocniej utwierdzam się w przekonaniu,że wygramy ten dwumecz i to wysoko.
Dokładnie mam 16 lat i właśnie idę do Liceum czekać na wyniki rekrutacji,wszystkich rozumów niestety nie pozjadałem min. twojego i mojego ojca,który ty najwyraźniej zjadłeś .Rozumiem,że przeżyłeś te wszystkie wstydliwe porażki i jesteś trochę czasu na tym forum i po prostu wku..ia Cię coś takiego po tych wszystkich levadiach i valerengach,i pisanie co rok,że teraz nowa drużyna,nowy trener tamto się nie powtórzy,ale ja wierzę,najwyżej się przejadę na dupsku raz czy dwa i później będę prezentował taką postawę jak ty.Urazy żadnej do Cb nie mam,rozumiem o co Ci chodzi,jedyne co to odpuść sobie pisanie,że jestem czyimś fanem,dlatego,że w temacie ,który jest do komentowania plotek i propozycji transferowych napisałem o Rogerze,bo w takim wypadku okazałoby się,że jestem fanem Mili,Giuly'ego Carlosa i jeszcze Kaźmierczaka i 100 innych

,albo nazywanie ,,pokemonem'' bo mam inne zdanie niż ty.