Wyświetl pojedynczy post
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2011, 00:54
CH. napisał(a):Wyświetl post

Najlepszy strzelec i wybrany najlepszym piłkarzem rundy (a takim się nie zostaje wybieranym marnując miliony setek) - Ivicia Iliev który zdobył dla Partizana mistrzostwo jest gównianym napastnikiem i najgorszym piłkarzem według kibica Partizana. Takiego scenariuszu nawet Alfred Hitchcokck by nie wymyślił. To jest tak niemądre że aż dziw bierze że ten ktoś to na powaznie mówił / pisał .
Z tym "nienawidzi" też dobre.. tą nienawiść dobitnie było widać po strzelonej przez niego bramce gdy cały młyn zaczął ryczeć i skandować jego nazwisko.

Spytaj znajomego czy ma kontakt do tej mafii bo jeśli ma się w Wiśle tak prezentowac jak w Partizanie to chętnie się zgodzimy by mafia szantażowała nasz klub.

W ogóle fajna kolej rzeczy bo akurat pod jednym z filmów o Jovanovicu napisali ze Iliev to dobry grajek a Jovanovic to ich najgorszy obrońca od dekady.. o dupe rozbić takie komentarze, to są jednostki a nie ogół setek tysięcy kibiców. Zresztą klub klubowi nierówny i zobaczymy co pokazą u nas..
Ale Ty chłopie jesteś naiwny... U nas królem strzelców został 37-latek, a całkiem niedawno był nim Adaś Kompała - gość, który nawet przez moment nie aspirował do kadry narodowej. Looknij sobie na stronke transfermarkt.de (nie prowadzi jej mój znajomy ), a dowiesz się, że od sezonu 2006/07 Iliev co rok zmieniał klub i przechodził do nowej drużyny "za darmo". Nie dziwne, że przedterminowo rozwiązywano z nim kontrakt lub nikt nie chciał rocznej umowy z nim przedłużać? Uwierz mi, że naprawdę bym nie chciał, żeby Iliev okazał się niewypałem, ale niestety wszystko na to wskazuje.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując