Co do dalszych wzmocnień
Uważam że w ataku wielkiej biedy nie ma - pewnie uważa się że wrazie problemów z Genkovem grać w ataku mogą Małecki czy Iliev. Iliev wydajee mi sie właśnie sprowadzany jest na prawe skrzydło, a Mały szykowany jest do Ataku żeby grać 4-4-2.
Tak czy siak wedłóg mnie najbardziej potrzeba nam 3(ewnetualnie 4 jak liczyć Jirsaka ale wiadomo typowy walczak to on nie jest) Defensywnego pomocnika.Jeżeli zostaje Sivakov to ok. Jeżeli nie to to jest najważniejsza pozycja do obsadzenia. Niektórzy pisza o ofensywnym pomocniku, ale to wedłóg mnie najmniejszy problem.
Jako ofensywny pomocnik grać mogą:
Melikson, Garguła, Jirsak, Boguski od biedy Małecki czy Kirm, a może zostanie w kadrze Mączyński.
Ciekawy jestm też jak Mączyński prezentował by się jako Pivot właśnie zdaje się że w Mesie grał jako DŚP, ktoś się orientuje jak grał w ŁKSie

(na jakiej pozycji)
Poza Defensywnym pomocnikiem to oczywiście przydał by się drugi typowy striker, ale wiadomo jak to jest - to zazwyczaj droga sprawa, a z okazji raczej nikogo w formie nie weźniemy trzeba się liczyć ze sporym wydatkiem.