Wyświetl pojedynczy post
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2011, 10:41
Odlecieli ? Ty chyba odleciałeś,jeżeli chcesz wejść do ligi mistrzów nie miążdząc pół-amatorów,wczoraj specjalnie obejrzałem ich mecz,i tak jak już niektórzy wyżej napisali,oni są słabsi i od Qarabachu i od Levadii,a my za to jesteśmy dużo lepsi i mamy dużo lepszego trenera,Maaskant zagwarantował 100% zaangażowania,a z 100% zaangażowaniem nawet bez transferów,możemy ich spokojnie zdeklasować,drużyna ciągle się rozwija jak to mówi RM,to jest LM,a nie ekstraklasa,więc takie mecze jak ze śląskiem czy górnikiem nie mają prawa się tutaj powtórzyć,Linia obrona najprawdopodobniej na mecze ze Skonto będzie całkowicie inna niż w meczach z bytom z bytomiem czy koroną,a co do Skonto,to Śląsk przy nich to wirtuozi,polecam Ci obejrzeć jeden mecz Skonto,i twój pogląd diametralnie się zmieni,ja też pisałem,że nie można lekceważyć,trzeba uważać,ale jak to zobaczyłem oni są po prostu straszni słabi i przypominają się Szawle,po prostu ich przejdziemy i tyle.A jak byśmy im wbili nawet 10 bramek to nie ma co się podniecać,bo oni są po prostu bardzo słabi.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując