Cytat:
|
1q2 ma rację. Radzę zluzować napinkę, bo przez ostatnie lata wiadomo jak było.
|
Bez jaj panowie. Psychologowie mogliby napisać że panuje wśród nas "syndrom Levadii Tallin". Czyli co, teraz przed każdym przeciwnikiem będziemy pisać że przejebany, że muszą się nasi spiąć, że to nie ogórki?
Dla mnie oczywistym jest że przewyższamy ich piłkarsko o 3 dlugości ciała. Oczywistym również jest, że po ostatnich naszych wyczynach w pucharach wszystkie oczy będą na nas zwrócone, ewentualne odpadnięcie z drużyną pokroju Skonto Ryga okryje nas hańbą jakiej nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić. Dlatego chodzi po prostu o to, żeby tą wyższość przenieść na boisku i udokumentować. I akurat jestem jakoś dziwnie spokojny przypominając sobie wypowiedzi Maaskanta z tego sezonu. "Jesteśmy lepsi" , "Dalej jesteśmy na 1 miejscu" ; "A ja mu odpowiem na to ze nie popełnimy żadnego błędu" (...). Facet kiedy trzeba jest kurtuazyjny, a kiedy trzeba mówi chłopakom że mają zapierdzielać. W meczu ze Sławkowem założył się o min. 8 bramek, nawet uwzględniając kolosalną różnicę poziomów to jednak dość odważny zakład

Chodzi o to, że mamy trenera który może powiedzieć "słuchajcie, jesteście lepsi, udowodnijcie to". I w tym upatruję szansy, też uważam że wbrew wcześniejszym levadiom i innym tym razem pójdzie gładko i łatwo. I tego się trzymajmy, nie siejmy paniki.